Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018

Ποια η σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Χάρι που βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό στην Ζάκυνθο;

13 Αυγούστου 2017 16:30
Ποια η σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Χάρι που βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό στην Ζάκυνθο;

Πριν από λίγες μέρες ο 19χρονος Harry Byatt ανασύρθηκε νεκρός από παραλία της Ζακύνθου. Έκανε ελεύθερη κατάδυση με μονοπέδιλο και μάσκα και δεν βγήκε ποτέ στην επιφάνεια. Ο ίδιος ήταν γιος παιδικής φίλης της Νταϊάνα και εργαζόταν ως εκπαιδευτής θαλάσσιων σπορ στο Peligoni Club στη Ζάκυνθο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τα Δωδεκάνησα!

Το ιστορικό της μοιραίας κατάδυσης

5 λεπτά μετά τη βουτιά του και αφού δεν βγήκε στην επιφάνεια σήμανε συναγερμός, ο ίδιος βρέθηκε αναίσθητος και μετά τις προσπάθειες να τον επαναφέρουν στη ζωή, τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε και επίσημα ο θάνατος του.

Εκπρόσωπος του Peligoni Club δήλωσε πως το ιατρικό προσωπικό προσπάθησε να τον σώσει όταν τον μετέφεραν στην ακτή.

«Τρεις γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον επαναφέρουν στην ζωή ενώ περίμεναν το ασθενοφόρο. Με την άφιξή του στο νοσοκομείο ανακηρύχθηκε νεκρός. Συνεργαζόμαστε στενά με τις τοπικές αρχές για τη διερεύνηση του δυστυχήματος. Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του».

Η μητέρα του Alexandra ήταν παιδική φίλη της πριγκίπισσας Νταϊάνα και βοηθός της από το 1991 έως τον θάνατό της το 1997. Κόρη του Sir Julian St John Loyd που υπηρέτησε ως πράκτορας για τη βασίλισσα μεταξύ 1964 και 1991

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 26 διάσημοι Έλληνες και ξένοι που έγιναν μπαμπάδες μετά τα 60! (Photos)

Ο πατέρας του 19χρονου Harry Byatt, Duncan Byatt, διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος στο The Foundation of Prince William and Prince Harry από το 2009 ως το 2010. Τους βοήθησε με φιλανθρωπίες για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τους νέους.

Ο 19χρονος Χάρι φοιτούσε στο γνωστό κολέγιο Eastbourne College πριν μπει στο Oxford Brookes. Του άρεσαν πολύ τα σκάφη και τα θαλάσσια σπορ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share