Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Survivor αποκάλυψη: Ποιος κερδίζει την ασυλία! Ποιος θα "φαγωθεί". Γιατί το αγώνισμα είναι...

1 Μαΐου 2017 11:19
Survivor αποκάλυψη: Ποιος κερδίζει την ασυλία! Ποιος θα

...Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα κυρίως των διασήμων. Όπως τουλάχιστον βλέπουμε στο τρέιλερ που έχει βγάλει στον αέρα ο Σκάι έχουν επιλέξει από την παραγωγή του survivors ένα παιχνίδι το οποίο έχει ως βάση την μυϊκή δύναμη. Γιατι άραγε; Η απάντηση παρακάτω...

Και θέλουμε τώρα να σκεφτείτε σαν να είσαστε παιδιά πέντε ετών ,αυτό το συγκεκριμένο αγώνισμα που βλέπουμε, έτσι με την πρώτη ματιά και με τις πρώτες εικόνες που παίρνουμε απο το τρέιλερ του σκαι ποιον ωφελεί το αγώνισμα...δεν ωφελεί 100% τοις 100% τους διάσημους. Οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν είναι αυτοί που έχουνε αυξημένη την μυική τους δύναμη!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Πέφτουν κορμιά για την ασυλία! Ποιος θα την κερδίσει και τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο; (video)

Βο ,Κοκκινάκης, Ντανος...ακόμα και Βαλαβάνη ή αν θέλετε ο Χρανιώτης απέναντι στο Τσανγκ, τον μισθοφόρο, τον Μάριο ,Σπαλ, η μόνη αδύναμη σε όλη αυτή την ιστορία από τη μεριά των διασήμων είναι η Λάουρα αλλά κι απ' τη μεριά των μαχητών υπάρχει μια εξίσου αδύναμη ίσως και περισσότερο η Ελισάβετ.

Εάν λοιπόν απλά σκέφτομαι ότι οι διάσημοι παίζουνε με ένα παίκτη λιγότερο εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο αγώνισμα έχει επιλεγεί προκειμένου μία από τις δύο ομάδες και συγκεκριμένα η διάσημοι να έχουν ένα τουλάχιστον μικρό πλεονέκτημα!!! Εμεις λοιπον λεμε οτι με βάση τις πιθανότητες οι διάσημοι σημερα έχουν πλεονέκτημα....

Και πάμε στο ζουμί λέμε τώρα οτι..... Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share