Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor αποκάλυψη: Να ποιος θα κερδίσει την ασυλία! Γιατί το αγώνισμα είναι...

1 Μαΐου 2017 11:08
Survivor αποκάλυψη: Να ποιος θα κερδίσει την ασυλία! Γιατί το αγώνισμα είναι...

...Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα κυρίως των διασήμων. Όπως τουλάχιστον βλέπουμε στο τρέιλερ που έχει βγάλει στον αέρα ο Σκάι έχουν επιλέξει από την παραγωγή του survivors ένα παιχνίδι το οποίο έχει ως βάση την μυϊκή δύναμη. Γιατι άραγε η απαντηση παρακάτω...

Και θέλουμε τώρα να σκεφτείτε σαν να είσαστε παιδιά πέντε ετών ,αυτό το συγκεκριμένο αγώνισμα που βλέπουμε, έτσι με την πρώτη ματιά και με τις πρώτες εικόνες που παίρνουμε απο το τρέιλερ του σκαι ποιον ωφελεί το αγώνισμα...δεν ωφελεί 100% τοις 100% τους διάσημους. Οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν είναι αυτοί που έχουνε αυξημένη την μυική τους δύναμη!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Πέφτουν κορμιά για την ασυλία! Ποιος θα την κερδίσει και τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο; (video)

Βο ,Κοκκινάκης, Ντανος...ακόμα και Βαλαβάνη ή αν θέλετε ο Χρανιώτης απέναντι στο Τσανγκ, τον μισθοφόρο, τον Μάριο ,Σπαλ, η μόνη αδύναμη σε όλη αυτή την ιστορία από τη μεριά των διασήμων είναι η Λάουρα αλλά κι απ' τη μεριά των μαχητών υπάρχει μια εξίσου αδύναμη ίσως και περισσότερο η Ελισάβετ.

Εάν λοιπόν απλά σκέφτομαι ότι οι διάσημοι παίζουνε με ένα παίκτη λιγότερο εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο αγώνισμα έχει επιλεγεί προκειμένου μία από τις δύο ομάδες και συγκεκριμένα η διάσημοι να έχουν ένα τουλάχιστον μικρό πλεονέκτημα!!! Εμεις λοιπον λεμε οτι με βάση τις πιθανότητες οι διάσημοι σημερα έχουν πλεονέκτημα....

Και πάμε στο ζουμί λέμε τώρα οτι.....,σε υποθετική βάση μιλάμε πάντα ,ότι το αγώνισμα το κερδίζουν οι διάσημοι δηλαδή παίρνουν και την ασυλία. Ποιος πιστεύετε εσείς ότι θα είναι ο παίκτης που θα στοχοποιηθεί από την ομάδα των μαχητών εάν χάσουν σήμερα το αγώνισμα της ασυλίας;

Οι πληροφορίες μας λένε ότι στο στόχαστρο και με εντολή του Μάριου (που εχει εξελιχθεί σε κακο παιδί) έχει μπει ο σπαλιάρας ,γι' αυτό και συνεχώς στα παιχνίδια των βλέπετε τον Μάριο τον κύπριο να λέει ότι "πρέπει να κερδίσεις Σπαλ 1 παιχνίδι έχεις παίξει δύο αγώνες πρέπει να φέρεις μία νίκη "και λοιπά και λοιπά ,καλλιεργεί ένα κλίμα σε όλους τους υπόλοιπους!

Το θέμα είναι ο κόσμος θα επιλέξει τον Γιάννη Σπαλιαρα ,που είναι ιδιαίτερα αγαπητός να βγει απ' το παιχνίδι ή όχι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απόλυτη ξεφτίλα στην Ελλάδα του 2017: Άστεγος κοιμάται μέσα σε τάφο! Σπαρακτικές εικόνες από το νεκροτραφείο (video)

Τωρα...στην υποθετική βάση ότι από την από εκει μεριά (διάσημοι)χάνουν την ασυλία ποιος πιστεύετε εσείς ότι έχει στοχοποιηθεί από την ομάδα για έξοδο .

Οι πληροφορίες του Athensmagazine.gr λένε ότι ο πρώτος παίκτης που έχει στοχοποιηθεί κυρίως από την Βαλαβάνη και την Λάουρα είναι ο Κοκκινάκης αυτόν τον παίκτη θα επιλέξουν ως αδύναμο .

Σε αυτό το κόλπο είναι ο Βο η Βαλαβάνη και η Λαουρα....και ίσως τελικά να πειθαρχήσει και ο Αγγελόπουλος μαζί με τον Χρανιώτη .

Εμείς στο athensmagazine.gr όπως και χθες όπως άλλωστε και κάθε μέρα που έχει survivors πιστοί στο ραντεβού μας θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε όλα μας τα περιθώρια για να σας έχουμε το νικητή του αγωνίσματος για την ασυλία εκεί κάπου στις 7.30 με 8.30 μαλιστα εχθες απο νωρις το απόγευμα σας είχαμε μονο εμεις τον νικητή του επάθλου και ιδού η απόδειξη (εδώ)

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share