Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Μυστήριο με τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη! Η τοποθέτηση της οικογένειας που προκαλεί ερωτηματικά

27 Απριλίου 2017 13:00
Μυστήριο με τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη! Η τοποθέτηση της οικογένειας που προκαλεί ερωτηματικά

Δύο χρόνια πέρασαν από τον τραγικό θάνατο που συγκλόνισε την Ελλάδα, το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη και η οικογένεια του στέλνει μήνυμα απαντώντας σε όσα λέγονται για νέες έρευνες...

«Η οικογένεια ζει ένα δράμα. Δεν θα ησυχάσει αν δε μάθει την αλήθεια. Μάτωσε όταν είδε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες με τη σορό του παιδιού της», αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Μπούκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Τα πρώιμα προειδοποιητικά σημάδια του καρκίνου που οι περισσότερες γυναίκες αγνοούν!

Εδώ και δύο χρόνια πολλά έχουν γραφτεί για το αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για έγκλημα. Όπως λέει μιλώντας στις «Ειδήσεις» ο δικηγόρος: "Νέα στοιχεία σημαίνει εξέλιξη. Ωστόσο εδώ και καιρό δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Η ανάκριση καθυστερεί, όχι όμως με ευθύνη του ανακριτή της υπόθεσης".

Στο μεταξύ, αν και δεν έχει λάβει καμία εντολή από την οικογένεια, ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου επιμένει ότι ο θάνατος ήταν έγκλημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι είδαμε στο Survivor: Η αποκάλυψη για την χαμένη ματσέτα, τα νεύρα του Κοκκινάκη με την Λάουρα και η ατάκα του αιώνα από τον Σπαλιάρα…(Βίντεο)

«Είμαι 1.000% σίγουρος ότι είναι έγκλημα και όχι αυτοκτονία. Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού λίγο πριν πεθάνει. Τα χτυπήματα, πιθανότατα με σιδηρόβεργα, τον άφησαν αναίσθητο και για αυτό ήταν αδύνατον να αυτοκτονήσει. Ο εγκαταλελειμμένος στάβλος που απέχει μόλις 70 μέτρα από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης κρύβει το ένοχο μυστικό για τον θάνατό του. Εκεί υπάρχει ένας ανοιχτός λάκκος και δίπλα ένα φτυάρι. Εκεί φαίνεται ότι τον μετέφεραν τριάντα μέρες μετά την εξαφάνισή του, για να θάψουν και να εξαφανίσουν τα ίχνη του. Κάτι - που δεν γνωρίζουμε ακόμη - τους παρουσιάστηκε και εγκατέλειψαν το φτυάρι, έβαλαν την πόρτα πάλι στη θέση της και πέταξαν το άψυχο κορμί στα βάτα. Ο στάβλος αυτός δεν ερευνήθηκε ποτέ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Αποκλειστικό: Άγριο χώσιμο του Ντάνου στην Ευρυδίκη - "Θα έπρεπε να έχεις λίγο..."

Ο Γιώργος Τσούκαλης απέφυγε να σχολιάσει, ενώ ο άλλος ιδιωτικός ερευνητής, ο Φώντας Βρόσγος δήλωσε στην εφημερίδα: «Όποιος έχει σοβαρά στοιχεία να τα πάει στις Αρχές και αυτές θα τα αξιολογήσουν».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο που σας παραθέτει το Athensmagazine.gr τι είχε δηλώσει και ο ειδικός ερευνητής που παρακολούθησε στενά την υπόθεση, Γιώργος Τσούκαλης!

Πηγή: tromaktiko

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share