Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor - Αποκλειστικό: Άγριο χώσιμο του Ντάνου στην Ευρυδίκη - "Θα έπρεπε να έχεις λίγο..."

27 Απριλίου 2017 10:10
Survivor - Αποκλειστικό: Άγριο χώσιμο του Ντάνου στην Ευρυδίκη -

Το athensmagazine.gr σας έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι έχει εσωτερική πληροφόρηση για το τι ακριβώς συμβαίνει στο Survivor! Η μεγαλύτερη απόδειξή μας ήταν η χθεσινή διαρροή που την είχαν μόνο δύο site σε όλη την Ελλάδα και το ένα από αυτά ήμασταν εμείς!

Χθες το βράδυ σας προβλέψαμε και το έπαθλο και τον νικητή του αγωνίσματος και πέσαμε μέσα 100%. (Δείτε εδώ για του λόγου το αληθές!)

Σήμερα, σας έχουμε όμως ένα ολοκαίνουριο ρεπορτάζ που πολύ πιθανόν να παρακολουθήσετε στις οθόνες σας την Κυριακή αν η παραγωγή του Survivor αποφασίσει να μην κόβει τα πλάνα επιλεκτικά από συγκεκριμένους παίκτες.

Και πάμε τώρα να δούμε την ουσία του ρεπορτάζ, για πράγματα που έγιναν τις προηγούμενες μέρες και που δεν μας έδειξαν οι κάμερες χθες το βράδυ για δικούς τους λόγους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι είδαμε στο Survivor: Η αποκάλυψη για την χαμένη ματσέτα, τα νεύρα του Κοκκινάκη με την Λάουρα και η ατάκα του αιώνα από τον Σπαλιάρα…(Βίντεο)

Σύμφωνα λοιπόν με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του athensmagazine.gr τις προηγούμενες στιγμές έγινε μια απίστευτη σκηνή μεταξύ του Ντάνου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που έφερε σε δύσκολη θέση την καλύτερη παίκτρια των Διασήμων!

Ο Ντάνος είναι ένα εξαιρετικό παιδί που σέβεται ιδιαίτερα τις γυναίκες. Αυτό όμως που έγινε με την Ευρυδίκη αλλά και τη Λάουρα, τον εξαγρίωσε! Τι έγινε ακριβώς; Μετά την επιστροφή των κοριτσιών από την επίσκεψη στην καλύβα των Μαχητών και μετά το επεισόδιο με τον Κοκκινάκη, τη Λάουρα και την Ευρυδίκη, ο Ντάνος παρακολουθούσε από μία απόσταση, αλλά όταν τελείωσε ο χαβαλές με τον Κοκκινάκη και τον Μπο, πιάνει την Ευρυδίκη από το χέρι και χωρίς να τους ακούνε οι άλλοι, παρουσία όμως των καμερών του Survivor, της είπε με έντονο ύφος...:

"Ρε Ευρυδίκη, αν εγώ...

Διαβάστε τη συνέχεια εδω

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share