Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

DIY: Η τέλεια μάσκα ομορφιάς με ντομάτα και μέλι!

Θα την λατρέψεις!

23 Απριλίου 2018 11:25
DIY: Η τέλεια μάσκα ομορφιάς με ντομάτα και μέλι!

Δευτέρα σήμερα και είναι η ιδανική ευκαιρία για να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου. Πριν ανοίξεις όμως το επόμενο παράθυρο και αρχίσεις να χαζεύεις παπούτσια… δεν εννοούμε fashion αλλά beauty δώρο! Βρήκαμε την τέλεια μάσκα ομορφιάς που μπορείς να φτιάξεις με ντομάτα και μέλι, με πράγματα δηλαδή που έχεις ήδη στο ντουλάπι σου! Γιατί ντομάτα;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Μπαλταδώρος: Έγγραφο – ντοκουμέντο για τη μοιραία πτώση του Mirage και τον θάνατο του Σμηναγού!

Η ντομάτα περιέχει λυκοπένιο, βιταμίνες Α, Β και C, ασβέστιο, μαγνήσιο, ποτάσσιο και έχει φυσική οξύτητα. Έτσι επανορθώνει το δέρμα, το θρέφει, το απολεπίζει και το κάνει πολύ λαμπερό ενώ παράλληλα καταπολεμά τα σπυράκια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις δέκα μέρες μετά τον Μπαλταδώρο! Νεκρός και ένας 33χρονος!

Γιατί μέλι; Μα είναι καταπραυντικό, ενυδατικό και χαρίζει λάμψη. Επίσης, θα δώσει πιο σταθερή υφή στην μάσκα σου που φτιάχνεται πάρα πολύ απλά! Το μόνο που έχεις να κάνεις έιναι να λιώσεις μια μικρή ντομάτα με το πιρούνι σου, να στραγγίξεις τα πολλά υγρά και να αναμείξεις την σάρκα της με μια κουταλιά της σούπας μέλι. Έπειτα την φοράς στο πρόσωπό σου για 10 λεπτά, την ξεβγάεις και ενυδατώνεις ελαφρά. Όσο για το αποτέλεσμα… πρέπει να την δοκιμάσεις και θα δεις! Είναι απλά τέλειο!

Πηγή: faysbook.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share