Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αληθινή εξομολόγηση: «Είμαι ερωτευμένος με την κόρη της γυναίκας μου!»

Μια ιστορία που διχάζει!

7 Ιουνίου 2018 12:30
Αληθινή εξομολόγηση: «Είμαι ερωτευμένος με την κόρη της γυναίκας μου!»

Είμαι ο Μάνος και τα τελευταία 2 χρόνια έχω παντρευτεί την Ελευθερία! Η Ελευθερία ήταν χωρισμένη από τον πρώτο της γάμο όπως και εγώ. Πριν από δυο χρόνια αποφασίσαμε να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας και να παντρευτούμε!
Η απόφαση μας αυτή έφερε αντιδράσεις κυρίως από τα παιδιά μας.

Βλέπετε είχαμε και οι δυο παιδιά από τους πρώτους γάμους μας σχεδόν συνομήλικα. Ο γιος μου είναι 22 ετών και η κόρη της Ελευθερίας, η Δώρα είναι 20 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο δολοφόνος της 13χρονης στην Άμφισσα! (video)

Οι αντιδράσεις τον παιδιών μας ήταν άσχημες καθώς δεν μπορούσαν να δεχτούν ότι δυο άνθρωποι στην δική μας ηλικία ερωτεύτηκαν και θέλουν να παντρευτούν.

Με τον καιρό ο γιος μου συμβιβάστηκε με την απόφαση μου και την δέχτηκε. Βέβαια προτίμησε να ζήσει με τη μητέρα του στη Θεσσαλονίκη και όχι μαζί μας.

Η Δώρα από την άλλη ήταν πιο πεισματάρα με το θέμα του γάμου αλλά τελικά δεν είχε άλλη επιλογή από το να το δεχτεί!

Η Δώρα μετά το γάμο έμεινε μαζί μας στο σπίτι. Φυσικά οι εντάσεις ανάμεσα μας ήταν καθημερινό φαινόμενο.

Η Ελευθερία στεναχωριόταν για την συμπεριφορά της κόρης της και το πείσμα της στο να επιμένει ότι ο γάμος μας ήταν λάθος.

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να αναλάβω δράση εγώ. Είχα σκεφτεί να καλοπιάσω κάπως τη Δώρα με το να της κάμω κάποια χατίρια και να περνάω περισσότερο χρόνο μαζί της με την ελπίδα να με συγχωρέσει.

Οι πρώτες προσπάθειες μου φυσικά έπεσαν στο κενό. Η Δώρα έμενε σταθερή στις απόψεις της. Δεν σας κρύβω πως αυτό το πείσμα της με γοήτευε.

Ήταν σαν ένα άγριο θηρίο που έπρεπε να το ηρεμήσω.

Με τον καιρό βρήκα τα κουμπιά της και τα πράγματα κάπως ηρέμησαν. Περνάγαμε πολλές ώρες μαζί. Πηγαίναμε βόλτες, μιλάγαμε, την βοηθούσα με τις εργασίες στη σχολή.

Οι ώρες που πέρναγα με τη Δώρα ήταν υπέροχες. Η Ελευθερία όσο έβλεπε ότι τα πηγαίναμε καλά τόσο πιο χαρούμενη ήταν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Το πρόβλημα όμως ήταν αλλού. Μέρα με την μέρα ένιωθα τα συναισθήματα που είχα για τη Δώρα να αλλάζουν, να γίνονται ερωτικά.

Άρχισα να βλέπω την Δώρα σαν γυναίκα αλλά και εκείνη από την μεριά της με πλησίαζε όλο και πιο πολύ.

Το νιώθω πως και εκείνη δεν με βλέπει πια σαν τον πατριό της. Σκέφτηκα να απομακρυνθώ αλλά μου είναι αδύνατον. Θέλω να την βλέπω και να την νιώθω γύρω μου συνέχεια.

Τι να κάνω πως να καταπολεμήσω αυτό το πάθος;;;

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share