Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Χωρισμός βόμβα για την Ελένη Μενεγάκη!

Παρελθόν από την ζωή της ο άνδρας που είχε πλάι της τα τελευταία χρόνια!

30 Οκτωβρίου 2018 10:27
Χωρισμός βόμβα για την Ελένη Μενεγάκη!

Η Ελένη Μενεγάκη διέκοψε τη συνεργασία της με δυο στενούς της συνεργάτες, τον Βασίλη Μπουλούμπαση και τον Γιάννη Τράκα, σύμφωνα με πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη, στα parapolitika.gr.

Εντύπωση προκάλεσε η λήξη αυτής της συνεργασίας κυρίως με το δημοφιλή κομμωτή Βασίλη Μπουλούμπαση που διήρκησε 17 χρόνια και παράλληλα διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.

«Ο κόσμος με ξέρει και το βλέπω και αυτό οφείλεται στην Ελένη Μενεγάκη. Γιατί αφενός είναι η μόνη Ελληνίδα σταρ και αφετέρου είμαστε μαζί 17 χρόνια.Είναι οικογένειά μου, δεν μπορώ να τη δω σαν πελάτισσα και σαν ξένη, εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να τη συγκρίνω με κανέναν και ίσως κάποιοι με παρεξηγούν.Τους εξηγώ ότι η Ελένη είναι προτεραιότητά μου και ότι δεν θα την αφήσω για να κάνω άλλη και μπορεί να νευριάσουν. Όχι ότι η Ελένη θα μου πει «όχι», αλλά δεν θέλω να τη βάλω σε διαδικασία να το σκεφτεί καν. Δεν θέλω να τη δυσκολέψω, γιατί η γυναίκα δεν με έχει δυσκολέψει ποτέ στα 17 χρόνια συνεργασίας μας.Η Ελένη είναι πάρα πολύ απλή και πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Φαντάσου ότι υπάρχουν μέρες που δεν είμαι πολύ καλά και με το που θα με δει από μακριά θα καταλάβει τι έχω και με πιάσει με το γλυκό για να με ηρεμήσει. Αν την πάρω τηλέφωνο τα ξημερώματα και της πω «σε χρειάζομαι», θα τρέξει», είχε δηλώσει ο Βασίλης Μπουλούμπασης σε συνέντευξή του στο You Weekly.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντροαρπάχτρα: Σε ερωτικό τρίγωνο η Ιωάννα Μπέλλα! Δεν φαντάζεστε ποιος πασίγνωστης Ελληνίδας τον άνδρα έκλεψε!

Ο στιλίστας Γιάννης Τράκας ο οποίος συνεργαζόταν με την Ελένη Μενεγάκη τα τελευταία δυο χρόνια, σταματάει, επίσης, τις επόμενες ημέρες να επιμελείται το look της παρουσιάστριας.

Οι λόγοι της απομάκρυνσής τους μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες των Μπουλούμπαση, Τράκα δεδομένου ότι η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει πολύ δύσκολα νέους συνεργάτες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share