Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εύκολες χριστουγεννιάτικες ιδέες για να διακοσμήσετε τα γυάλινα βάζα!

Πώς θα διακοσμήσετε εύκολα και όμορφα τα βάζα σας!

27 Νοεμβρίου 2018 08:30
Εύκολες χριστουγεννιάτικες ιδέες για να διακοσμήσετε τα γυάλινα βάζα!

Ήρθε η στιγμή του έτους που τα γυάλινα βάζα σας φορούν τα γιορτινά τους και ενισχύουν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι σας!

Το πράσινο χρώμα θυμίζει πολύ έντονα την εορταστική αυτή περίοδο του χρόνου. Δέστε γύρω από τα βάζα σας πράσινες σατέν κορδέλες, δημιουργώντας κόμπους στην πρόσοψή τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 27 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Στο εσωτερικό τους τοποθετήστε κεριά, τα οποία θα δημιουργήσουν ένα ευχάριστο κλίμα στο σαλόνι σας.

Ένας ανατρεπτικός τρόπος διακόσμησης είναι αυτός στην παραπάνω φωτογραφία. Ένα οποιοδήποτε γυάλινο βαζάκι, ανεξαρτήτως μεγέθους, αρκεί. Με την ίδια νοοτροπία, τοποθετήστε ένα κερί στο εσωτερικό του, όμως αντί για κορδέλες κολλήστε μικρά ξυλαράκια περιμετρικά στο εξωτερικό του.

Εάν θέλετε μπορείτε να τα δέσετε με μία κορδέλα της αρεσκείας σας.

Μία κατασκευή που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τα παιδάκια σας είναι αυτή με τα γλειφιτζούρια. Μπορείτε είτε να τα δέσετε με μία κορδέλα γύρω από το βάζο σας -όπως ακριβώς με τα ξυλαράκια- είτε στο εσωτερικό του μαζί με το λουλούδι της αρεσκείας σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 27 Νοεμβρίου;

Γεμίστε τα ψηλά βάζα δαπέδου με χριστουγεννιάτικες μπάλες και κουκουνάρια σε ασημί και χρυσές αποχρώσεις. Μη φοβηθείτε τον συγκεκριμένο συνδυασμό χρωμάτων. Θα δώσει το απόλυτο χριστουγεννιάτικο αποτέλεσμα στη διακόσμησή σας.

Τοποθετήστε τεχνητό χιόνι στο εσωτερικού του γυάλινου βάζου σας μαζί με ένα διακοσμητικό της αρεσκείας σας. Αυτό μπορεί να είναι είτε ένα αγγελάκι είτε ένα έλατο, όπως μπορείτε να διακρίνετε και στις φωτογραφίες.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share