Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Η μεγάλη κοροϊδία με την Black Friday που δεν είχε σκεφτεί κανείς!

Μεγάλη προσοχή!

22 Νοεμβρίου 2018 10:43
Η μεγάλη κοροϊδία με την Black Friday που δεν είχε σκεφτεί κανείς!

Λίγες ώρες έμειναν για την περιβόητη Black Friday και τις τρελές εκπτώσεις σε όλα τα καταστήματα της χώρας! Μια αμερικάνικη συνήθεια που έχει έρθει και στην Ελλάδα τα τρία τελευταία χρόνια!

Ωστόσο έχετε αναρωτηθεί κανείς ποια κοροϊδία υπάρχει πίσω από αυτή την μέρα; Έχετε σκεφτεί πότε ακριβώς ήταν η Black Friday τα 3 αυτά χρόνια στην Ελλάδα; Την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου!

Τι θέλουμε να πούμε μ' αυτό; Ότι την ημέρα που έχουν τοποθετήσει την Black Friday είναι απαγορευτική ακόμα για τα περισσότερα νοικοκυριά στην Ελλάδα και ο λόγος είναι απλός!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγρια επίθεση από Αλβανό στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Μια τυπική οικογένεια δεν κάνει ποτέ αγορές τέλος του μήνα! Ακόμα και σε μισή τιμή να βρει κάποιο προϊόν θα περιμένει πρώτα να μπει ο μήνας και να έχουν πληρωθεί και μετά να κάνει αγορές! Επίσης τέλη Νοεμβρίου, οι περισσότεροι Έλληνες του μεροκάματου κάνουν οικονομίες γιατί έρχονται Χριστούγεννα και νέος χρόνια με απαραίτητες αγορές αλλά και φόρους που πρέπει να πληρωθούν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου! Αυτή είναι η πραγματική του ηλικία!

Οπότε αν πραγματικά ήθελαν να βοηθήσουν τους Έλληνες με εκπτώσεις και την περίφημη Black Friday δεν θα την έβαζαν τέλη Νοεμβρίου, αλλά Αρχές Οκτωβρίου ή Φεβρουαρίου! Ή τέλος πάντως μια περίοδος που ο Έλληνας πολίτης δεν θα ήταν τόσο πιεσμένος οικονομικά!

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share