Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022

Πληροφορίες

Η ίδρυση...

Η «DOUSISCOM» είναι μια πολλά υποσχόμενη εκδοτική εταιρία, η οποία ιδρύθηκε το 2004 στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στο χώρο έκδοσης εντύπων (φυσικού και ηλεκτρονικού τύπου) καθώς και της διαφήμισης.

Η εξέλιξη...

Ξεκίνησε την εκδοτική της πορεία με την έκδοση - κυκλοφορία του μηνιαίου περιοδικού ICONS Traveller's. Το περιοδικό ICONS Traveller's γεννήθηκε στην ελληνική αγορά με βασικό στόχο να «εκπαιδεύσει» το ελληνικό κοινό στη σύγχρονη φιλοσοφία του ταξιδιού και να καλύψει το κενό της ενημέρωσης και της πληροφόρησης ανάμεσα στους ταξιδιώτες και τον Τύπο. Eν συνεχεία, με πολυποίκιλες δραστηριότητες αναπτύχθηκε η εταιρεία στον τομέα των ελληνικών οδηγών (Magazine Mykonos, Thessaloniki, Arachova, Kerkyra κλπ) σε μια προσπάθεια προβολής της ελληνικής περιφέρειας και των τουριστικών προορισμών. Παράλληλα, κυκλοφορεί και το περιοδικό Athens Magazine.

... και το μέλλον...

Καθώς λοιπόν, όλοι και όλα κινούνται σε ηλεκτρονικούς - ψηφιακούς ρυθμούς, ιδιαίτερη χαρά της «DOUSISCOM» είναι η ηλεκτρονική έκδοση - παρουσία του περιοδικού ICONS Traveller's με την ανάρτηση - δημοσίευση στο διαδίκτυο, μέσω ενός ιστολογίου αποκλειστικά προοριζομένου για το σκοπό αυτό, Travelstyle.gr. To athensmagazine.gr είναι η νέα καινοτόμος πρόταση της εταιρείας στο χώρο του internet.

Ροή ειδήσεων

Share