Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μία ροκ παράσταση από την μουσικοχορευτική ομάδα illuminArti

19 Μαΐου 2011 - 19 Μαΐου 2011
Μία ροκ παράσταση από την μουσικοχορευτική ομάδα illuminArti

Την παράσταση «Το Ροκ που παίζουν τα μάτια σου» ανεβάζει η μουσικοχοροθεατρική ομάδα illuminArti στο θέατρο Altera Pars στον Κεραμεικό. Πρόκειται για διασκευή από το ομώνυμο βιβλίο του συγγραφέα Σταύρου Σταυρόπουλου.

Οι αφηγήσεις του Σταύρου Σταυρόπουλου είναι κομμάτια σπασμένων ονείρων που η συγκόλλησή τους δημιουργεί ένα μοναδικό ψηφιδωτό ήχων, λέξεων και χρωμάτων και οδηγεί σταθερά σε έναν ιδιότυπο φορμαλισμό. Η παράσταση προσπαθεί να προσεγγίσει αυτή τη «γλώσσα», με τα χαρακτηριστικά της ροκ όπερας, μέσα σ' ένα τριπλό σύμπαν: Μουσική - Ποίηση - Χορός.

Η διαδρομή μιας γενιάς, μιας κατεξοχήν παραβατικής γενιάς που τη σημάδεψε το ροκ εν ρολ, ζωντανεύει στη σκηνή από τη 12μελη ομάδα illuminArti (ηθοποιοί, χορευτές, μουσικοί και φωνητικά). Η σκηνοθεσία είναι των illuminArti και της κυρίας Μαρίας Χρονιάρη, τα σκηνικά των illuminArti και τα κοστούμια των illuminArti και της κυρίας Αλεξάνδρας Χατζή. Θα πραγματοποιηθούν 4 παραστάσεις (28 Απριλίου, 5,12 και 19 Μαίου) στο θέατρο Altera Pars, Μ. Αλεξάνδρου 123 - Κεραμεικός (Μετρό Κεραμεικός) με πρεμιέρα στις 28/4 στις 22.00.

 

Θέατρο

Ροή ειδήσεων

Share