Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αγάπη Τώρα... Τι θα συμβεί στο Mall στις 13 και 14 Φεβρουαρίου;

13 Φεβρουαρίου 2015 - 14 Φεβρουαρίου 2015
Αγάπη Τώρα... Τι θα συμβεί στο Mall στις 13 και 14 Φεβρουαρίου;
The Mall Athens

The Mall Athens

Επώνυμες εμπορικές αλυσίδες, εστιατόρια και καφέ, πρωτοποριακές κινηματογραφικές αίθουσες και χώροι αναψυχής και διασκέδασης για όλη την οικογένεια, βρίσκονται πλέον στη διάθεσή σας.

Μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν, στις 13 και 14 Φεβρουαρίου με συνολικές αγορές άνω των 50 ευρώ από τα καταστήματα του The Mall Athens το bestseller βιβλίο Αγάπη Τώρα : Τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι, αξίας 11 ευρώ, με τις υπογραφές και την προσωπική αφιέρωση από τους συγγραφείς του.

Οι συγγραφείς και ειδικοί της Ακαδημίας Σχέσεων www.acadimiasxeseon.gr
Τζιλ Δούκα ΜΒΑ PCC, ομιλήτρια διεθνούς φήμης και ο Νικόλας Ουρανός, ειδικός σχέσεων θα βρίσκονται στο The Mall Athens την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 11:00-19:00.

Στο ειδικά διαμορφωμένο stage, οι επισκέπτες θα μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες, να συνομιλήσουν με τους bestselling συγγραφείς και να κάνουν τις ερωτήσεις τους που αφορούν στην Αγάπη και να λάβουν υπογεγραμμένο το βιβλίο Αγάπη Τώρα : Τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι.

Το βιβλίο-φαινόμενο, το οποίο αν και αυτοέκδοση, έγινε bestseller σε ένα μόλις μήνα στα καταστήματα Public όπου και διατίθεται αποκλειστικά. To Αγάπη Τώρα διατίθεται και ηλεκτρονικά μέσα από το www.agapitora.gr

Το Αγάπη Τώρα είναι το πρώτο ελληνικό υποστηρικτικό εγχειρίδιο για να βρούμε και να ζήσουμε την Αληθινή Αγάπη. Φαντάζει ρομαντικό; Μπορεί. Αλλά εδώ ακριβώς έγκειται η ιδιαιτερότητα του βιβλίου, καθώς η συγγραφέας, Τζιλ Δούκα, ομιλήτρια διεθνούς φήμης, και ο συν-συγγραφέας Νικόλας Ουρανός, ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων, πέρασαν από… σαράντα κύματα ώσπου να βρουν ο ένας τον άλλο.

Το βιβλίο απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που θέλουν να δημιουργήσουν μια σχέση χωρίς ημερομηνία λήξης. Στο βιβλίο οι αναγνώστες μέσα από ειδικές πρακτικές εφαρμογές μαθαίνουν πώς να θέτουν όρια στις σχέσεις τους, πώς να διαχειρίζονται τα λάθη τους, πότε βάζουμε το σεξ στη σχέση, τρόπους για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Το βιβλίο αποτελεί το Α και το Ω μιας διαδικασίας αυτοπροσέγγισης και ετεροπροσέγγισης, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να βρούμε τον άνθρωπό μας και να έλξουμε μια υγιή σχέση.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Βιβλίο

Ροή ειδήσεων

Share