Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μια... διαφορετική βόλτα στην Αθήνα! Περπατήστε τους δρόμους της πόλης συντροφιά με Ευρωπαίους συγγραφείς!

27 Σεπτεμβρίου 2014 - 27 Σεπτεμβρίου 2014
Μια... διαφορετική βόλτα στην Αθήνα! Περπατήστε τους δρόμους της πόλης συντροφιά με Ευρωπαίους συγγραφείς!

Έναν ασυνήθιστο λογοτεχνικό περίπατο, παρέα με τους ευρωπαίους συγγραφείς Pierre Assouline (Γαλλία), Xaver Bayer (Αυστρία), David Harsent (Μεγάλη Βρετανία), Monica Savulescu Voudouri (Ρουμανία), David Torres (Ισπανία) και Τεύκρο Μιχαηλίδη (Κύπρος) θα κάνουν όσοι βρεθούν στο κέντρο της Αθήνας το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου. Η συνάντηση με τους λογοτέχνες θα γίνει στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Αρσάκειο Μέγαρο) από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα.

Έργα των συγγραφέων και των ποιητών δεν θα διαβαστούν μόνο από τους ίδιους, αλλά και από ηθοποιούς και δημοσιογράφους που θα βρίσκονται σε διάφορα σημεία της Στοάς του Βιβλίου. Κάθε ανάγνωση θα επαναλαμβάνεται παρουσία του συγγραφέα και θα ακολουθεί συζήτηση με τους επισκέπτες. Έτσι, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί όλους τους χώρους της εκδήλωσης.

Τον περίπατο διοργανώνει το δίκτυο EUNIC (Ένωση Μορφωτικών Ινστιτούτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης), στο πλαίσιο των δράσεών του για την προώθηση των πολιτιστικών και γλωσσικών συνεργασιών μεταξύ των μελών του.

 

Βιβλίο

Ροή ειδήσεων

Share