Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΙΟΥ & ΟΙ 3 ΑΣΣΟΙ – ROCKA PARMEZANA @ KOOKOO

12 Δεκεμβρίου 2014 - 12 Δεκεμβρίου 2014
ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΙΟΥ & ΟΙ 3 ΑΣΣΟΙ – ROCKA PARMEZANA @ KOOKOO
Κoo-koo

Κoo-koo

Το Κοο-Κοο συνεχίζει την περσινή του επιτυχία με διάφορες μπάντες να εναλλάσσονται από Πέμπτη έως Σάββατο.

Ο Κώστας Αλεξίου ανεβαίνει στη σκηνή με τους 3 Άσους του (Γιώργος Παπουτσής-Κιθάρα, Σάκης Λιούρας-Μπάσο, Στέργιος Λιούρας-Τύμπανα) και παρουσιάζει τα νέα του τραγούδια συνοδευόμενα με ευφάνταστες διασκευές. Σε ύφος pop/rock και φλερτάροντας με swing και reggae ακούσματα, στις ζωντανές του εμφανίσεις δημιουργεί μια εκρηκτική ατμόσφαιρα και σε συνδυασμό με τη θετική του ενέργεια παρασύρει στο ρυθμό του το κοινό. Το γκρουπ θα συνοδεύσουν με πλήκτρα ο Θανάσης Καλουτζής και τρομπέτα ο Κώστας Σαπούνης.
Ο Φώτης Κουρουνιώτης, ο Γεωργακάς Χριστόφορος, ο Σιούτας Ηλίας, ο Καταλειφός Γιώργος και ο Χρήστος Δήμου ή αλλιώς οι Rocka Parmezana... μία μπάντα με ροκ ήχο, ενέργεια και τρελή διάθεση, κάτι που φαίνεται σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση. Στο πρόγραμμά τους έχουν διασκευές και αγαπημένα rock-funk κομμάτια των 70's, 80's, 90's μέχρι και σήμερα, βάζοντας στοιχεία από την δική τους μυστική συνταγή.
To κομμάτι με τίτλο '' Στο δικό σου ρυθμό '' είναι το πρώτο τους τραγούδι που κυκλοφορεί επίσημα από την Final Touch του Μίλτου Καρατζά!
Επισκέπτονται στις 12 Δεκεμβρίου το ΚΟΟΚΟΟ Live Bar για να μας παρουσιάσουν όλα αυτά και άλλα πολλά, σε ένα live γεμάτο εκπλήξεις και πολύ μουσική...

INFO:

Είσοδος 10€ με μπύρα ή κρασί
Ώρα 22:00

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share