Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
TAGS

Ένα εξαιρετικό μουσικό long weekend μας έχει ετοιμάσει το Charlie!

30 Μαρτίου 2017 -
Ένα εξαιρετικό μουσικό long weekend μας έχει ετοιμάσει το Charlie!

Αρχίζοντας από την Πέμπτη το βράδυ οι εξαιρετικοί Jitterbugs ένα τριμελές Retro, Rock n Roll μουσικό σχήμα που από το 1999, διασκευάζουν με γνώμονα τον χορό και την πιστή απόδοση των μουσικών τάσεων της δεκαετίας του 1950 και με δικές τους συνθέσεις, υπηρετούν το αυθεντικό Rock 'n' Roll.


υπηρετούν το αυθεντικό Rock 'n' Roll.

Την Παρασκευή οι εκπληκτικοί Βαγγέλης Κακουλάκης και Ευγενία Ράπτη για δεύτερη φορά στην σκηνή του Charlie υπόσχονται να μας αφήσουν ούτε λεπτό χωρίς χαμόγελα και διάθεση για ξεφάντωμα! Το πραγματικά απίστευτο πρόγραμμα αλλά και η επικοινωνία τους με το κοινό συνθέτουν παρέες, αποσυνθέτουν προκαταλήψεις και ανασυνθέτουν ότι καλύτερο μπορεί να θεωρηθεί original Αθηναϊκή διασκέδαση!


Τέλος την Κυριακή το μεσημέρι στα decks του Charlie ο πιο ενδιαφέρων DJ αυτών των ημερών! Οι μουσικές του, επιλεγμένες για ενδιαφέροντες ανθρώπους με λάμψη και χαμόγελο, διασκευές παλαιότερων δεκαετιών με μοντέρνα beats και ξεχωριστά ακούσματα που συνθέτουν μια ακουστική πανδαισία καταφέρνουν να κάνουν τις ψυχές να φτερουγίζουν και τα πόδια να χορεύουν!

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share