Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το K for Kiku Ψυχικού γιορτάζει τον έρωτα σε ένα Pre-Valentine’s Party με τη φωνή της Θωμαής Απέργη

10 Φεβρουαρίου 2017 - 10 Φεβρουαρίου 2017
Το K for Kiku Ψυχικού γιορτάζει τον έρωτα σε ένα Pre-Valentine’s Party  με τη φωνή της Θωμαής Απέργη
Κ for Kiku

Κ for Kiku

Tι σημαίνει τελικά το Κ for Kiku; Μπορεί η nikkei κουζίνα να γίνει... προσιτή;

Μια ανάσα πριν από τη γιορτή των ερωτευμένων, το K for Kiku στο Ψυχικό ερωτεύεται και γιορτάζει με ένα Pre-Valentine’s Party, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, καλωσορίζοντας τη Θωμαή Απέργη σε ένα αφιέρωμα στην jazz.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια εμπνέεται από τον έρωτα και ερμηνεύει κλασικά κομμάτια του είδους από τις δεκαετίες του ’40 και του ’50, διασκευές της σύγχρονης pop και rock σκηνής σε jazz ρυθμούς, χωρίς να λείψουν οι soul και funk στιγμές. Η Dinah Washington και η Ella Fitzgerald θα συναντήσουν την Amy Winehouse και την Duffy μέσα από τις μοναδικές ερμηνείες και την αισθαντική φωνή της Θωμαής Απέργη σε μια βραδιά που πρωταγωνιστής θα είναι ο έρωτας.

Με τη συνοδεία του Δημήτρη Σίμου στο σαξόφωνο και του Νικόλα Αναδολή στα πλήκτρα, η Θωμαή Απέργη θα μεταφέρει το κλίμα της Αμερικής του περασμένου αιώνα με πινελιές από το σήμερα. Χαμηλός φωτισμός, δυνατά κοκτέιλ με sake και pisco, αλλά και ξεχωριστές γαστρονομικές προτάσεις από τη nikkei κουζίνα διά χειρός Σταμάτη Σκριάπα θα φτάνουν στο τραπέζι σας, όσο οι ήχοι της smooth jazz θα γεμίζουν τον χώρο σε μια γιορτή για τους ερωτευμένους.

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου μετά τις 21.00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κ for Kiku στο Ψυχικό για ένα Pre-Valentine’s Party αφιερωμένο στην πιο ερωτική μέρα του χρόνου. Μια jazz βραδιά γεμάτη συναίσθημα για ερωτευμένους και μη!

Κ for Kiku Ψυχικό

Περικλέους 7

Κρατήσεις: 210 6776759

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share