Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

New Year's Party στο Κούπα Libre!

31 Δεκεμβρίου 2016 - 31 Δεκεμβρίου 2016
New Year's Party στο Κούπα Libre!
Κούπα Libre

Κούπα Libre

Κούπα Libre... γιατί ο ιδιοκτήτης του, ο Λευτέρης, ένα πρωί του φετινού Σεπτέµβρη κατέληξε σε αυτό το λογοπαίγνιο σκεπτόµενος µια ονοµασία που θα παραπέµπει στον καφέ και ταυτόχρονα στο ποτό, στο ελληνικό αλλά και στο ξένο... Στην τύχη του δεν αφέθηκε ούτε το αρχοντικό που στέγασε το new age καφενείο ούτε το χαρούµενο σκηνικό µε τις χρωµατιστές καρέκλες και τις ζωγραφιές στους τοίχους.

Τα ροφήµατα –και ειδικά ο καφές– αποτελούν ξεχωριστό κεφάλαιο. Ποικιλίες από Αιθιοπία και Ρουάντα, εκλεπτυσµένες ποικιλίες τσαγιού, ζεστές και κρύες σοκολάτες που ετοιµάζονται στη σοκολατιέρα συνοδεύονται ιδανικά µε γλυκά που ετοιµάζει η µητέρα του Λευτέρη κάθε πρωί! Την τιµητική τους έχουν και οι µεζέδες που οι παρέες φίλων απολαµβάνουν µε cocktails από ελληνικά αποστάγµατα, σπιτικό οινόµελο (ζεστό και κρύο), κρασί και τσίπουρο! Και έτσι ο θεσµός του ελληνικού καφενείου αναβιώνει σε µια από τις οµορφότερες old Athens γειτονιές!

To Kούπα Libre μετά το εξαιρετικό μενού για την Παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων μας υποδέχεται για να αλλάξουμε μαζί το χρόνο με ένα ξεχωριστό πάρτι. Διασκέδαση μέχρι το πρωί λοιπόν και χαρούμενο το 2017!

Info

Τιμή φιάλης: 70€, για κρατήσεις: 6976108147

Ηρακλειδών 19, Θησείο

Facebook: Κούπα libre

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για την Αθήνα; Τότε κάντε like στην νέα μας σελίδα στο Facebook αποκλειστικά για θέματα πόλης, City Guide by AthensMagazine.gr

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share