Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο Γιώργος Μαργαρίτης... σμίγει με τον Λάκη Παπαδόπουλο στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!

22 Φεβρουαρίου 2014 - 22 Φεβρουαρίου 2014
Ο Γιώργος Μαργαρίτης... σμίγει με τον Λάκη Παπαδόπουλο στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο δημιουργήθηκε το 1997 και από τότε μέχρι και σήμερα, φιλοξενεί Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες στις σκηνές του, ενώ έχει καθιερωθεί ως μία "έγκυρη" μουσική σκηνή στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι της πόλης.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μετά την περυσινή επιτυχία στο Γυάλινο επανέρχεται με ανανεωμένο ρεπερτόριο και διάθεση έχοντας στις αποσκευές του νέο δίσκο με τίτλο ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ που θα κυκλοφορήσει στο τέλος Φεβρουαρίου.

Το πρώτο video clip του τραγουδιού ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ που είναι το τραγούδι τίτλων της νέας σειράς του Λάκη Λαζόπουλου σε μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη και στίχους του Λάκη Λαζόπουλου, έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο και έχει ήδη δημιουργήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Εκτός της νέας κατάθεσης ο Μαργαρίτης θα κάνει ανάληψη από τον Θησαυρό του Λαϊκού τραγουδιού για να μας χαρίσει μιά αναδρομή σε αθάνατες επιτυχίες αλλά και στα τραγούδια σταθμούς της καριέρας του.

Έκπληξη θα είναι η συνάντηση του στη σκηνή με τον παλιό του φίλο Λάκη με τα Ψηλά Ρεβέρ για να τιμήσουν την φιλία και τις ανατρεπτικές συνεργασίες τους που βαστάνε από το 90 . Στο πλευρό τους θα είναι η γοητευτική Άσπα Θεοφίλου.

Η ομάδα του Μαργαρίτη με ηθικό ακμαίο παίρνει δύναμη από το παρελθόν και δεν φοβάται να δηλώσει για το τώρα........να ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ!!!

Το πρόγραμμα επιμελείται ο Άγγελος Σφακιανάκης και την μουσική επιμέλεια έχει ο βετεράνος μαέστρος Νίκος Στρατηγός.

Info

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, www.gialino.gr
Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη, Τηλ. 210 9315600
Ώρα προσέλευσης: 22.:30. Ώρα έναρξης: 23:00
Τιμή εισιτηρίου: 15€ είσοδος με ποτό στο bar, 25€ ποτό στο τραπέζι
130 η φιάλη στο τραπέζι ανά 4 άτομα
150 η σπέσιαλ φιάλη στο τραπέζι ανά 4 άτομα.
Από 65€ η φιάλη κρασί στο τραπέζι ανά 2 άτομα

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Μουσικές Σκηνές

Ροή ειδήσεων

Share