Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Είμαι έτοιμος να ζήσω μεγάλες γαστρονομικές στιγμές στο Dine Athens!

28 Ιανουαρίου 2019 - 10 Φεβρουαρίου 2019
Είμαι έτοιμος να ζήσω μεγάλες γαστρονομικές στιγμές στο Dine Athens!

Από μικρό παιδί είχα ένα όνειρο: Να γίνω chef! Με τα χρόνια τα γούστα μου άλλαξαν, πέρασα στην απέναντι όχθη και αποφάσισα πως δεν είμαι καλός στο να ετοιμάζω... αλλά στο να δοκιμάζω νόστιμες συνταγές!

Με την παρέα μου, λοιπόν, δεν χάνουμε ευκαιρία να κανονίζουμε εξόδους για να απολαμβάνουμε δείπνα έμπνευσης και εκτέλεσης πολυβραβευμένων με αστέρια Michelin, chefs. Τώρα, μάλιστα, δεν θα χάσουμε το 4ο Dine Athens, που διοργανώνεται φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα με την υπογραφή της Alpha Bank από 28 Ιανουαρίου και 10 Φεβρουαρίου.

Το γεγονός ότι το event περιλαμβάνει και δύο Σαββατοκύριακα διευκολύνει τα πλάνα μας! Όπως και να το κάνουμε είναι πιο εύκολο και δελεαστικό για εμάς τους φίλους των γαστριμαργικών απολαύσεων να δοκιμάσουμε πρωτοποριακά πιάτα σε προσιτές τιμές χωρίς να χρειάζεται να πάμε την επόμενη μέρα στο γραφείο...

Μάλιστα, εκτός των άλλων, εύχομαι να είμαι ένας από τους τυχερούς που θα γευτεί τις δημιουργίες του διάσημου Αυστριακού και βραβευμένου με τρία αστέρια Michelin, chef Jacob Jan Boerma στις 3 ή στις 4 Φεβρουαρίου στο εστιατόριο “Σπονδή”!

Εδώ ο διάσημος chef με βαθμολογία 19.5/20 στον εξειδικευμένο στην υψηλή γαστρονομία Γαλλικό οδηγό Gault&Millau, θα δημιουργήσει ένα ειδικό μενού έξι gourmet πιάτων, ενώ αντί για souvenir, οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά και να πάρουν μαζί τους το μενού της βραδιάς υπογεγραμμένο από τον ίδιο.

Μπαίνω αμέσως στο www.dineathens.gr για να τσεκάρω την λίστα με τα 120 κορυφαία εστιατόρια της Αθήνας που συμμετέχουν στο Dine Athens, αλλά και για να μάθω περισσότερες πληροφορίες όπως για παράδειγμα τα ειδικά διαμορφωμένα μενού τριών πιάτων, τα οποία προσφέρονται στις προκαθορισμένες τιμές των €15, €30 και €60. Μάλιστα, έχω έναν επιπλέον λόγο να απολαύσω τη Restaurant Week αφού ως κάτοχος Alpha Bank card που είμαι, δικαιούμαι έξτρα έκπτωση 10% με τη χρήση της κάρτας. Κάνω κράτηση στην ιστοσελίδα του Dine Athens, αλλά και μέσω του e-table στο 211-311-5555 και πάω στο καθαριστήριο το αγαπημένο μου κοστούμι από τώρα!

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share