Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο Στέλιος Δάβαρης ζωντανά στο Κελάρι Athenaeum!

Μην το χάσετε!

17 Μαΐου 2018 -
Ο Στέλιος Δάβαρης ζωντανά στο Κελάρι Athenaeum!

O Στέλιος Δάβαρης εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Κελάρι Athenaeum, την Πέμπτη 17 Μαίου, έχοντας ετοιμάσει ένα ξεχωριστό, ατμοσφαιρικό ακουστικό live με ένα Τρίο Εγχόρδων.

Μέσα από μια διαφορετική, πιο εσωτερική προσέγγιση θα μας παρουσιάσει το καινούργιο του album "Συνέχισε Αντίθετα", το οποίο έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές.

Στο πρόγραμμα θα ακουστούν κομμάτια και από τις δύο προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές του, " Όλα είναι Νερό" και "Ρεύματα", καθώς και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών των L.Cohen , Sting , Damien Rice κ.α, με την ιδιαίτερη ενορχηστρωτική ματιά του Γιώτη Παρασκευαίδη.

Μαζί με τον Στέλιο Δάβαρη στη σκηνή, θα βρεθούν οι μουσικοί:
Γιώτης Παρασκευαίδης (ακουστική & κλασική κιθάρα / ενορχήστρωση)
Σταύρος Παργινός (βιολοντσέλο)
Αγγελική Ποτήρη (βιολί)
Ηλίας Γυφτονικολός (βιολί).

Λίγα λόγια για τον Στέλιο Δάβαρη

«Ένας άνθρωπος, ταξιδευτής της σκέψης, παρατηρητής, που έχει ουσιαστική επαφή με τις εικόνες, το πνεύμα και τα συναισθήματα».

Αυτή ήταν η αρχή. Από τότε που ανακάλυψε τους τόνους της ζωής, ξεκίνησε να συνθέτει και να γράφει για να αποτυπώσει με μοναδικό τρόπο τη μουσική του πορεία.
Από το 2001 έως το 2007 σπούδασε αρμονία, φωνητική και ορθοφωνία στο Εθνικό Ωδείο, ενώ παράλληλα, μέχρι και σήμερα, μοιράζεται τα τραγούδια του στις μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας.


Το Μάϊο του 2018, ταξίδεψε για ένα live στο πανεπιστήμιο Keio του Τόκυο. 
Μέσα σ’ αυτά τα χρόνια είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως τους Graviton και τον Νίκο Δούκα, την Καλλιόπη Βέττα, τον Νίκο Κουρουπάκη, τον Μίλτο Πασχαλίδη, τον Βασίλη Καζούλη, τον Γιάννη Ιωάννου, την Νατάσσα Μποφίλιου, την Ελεονώρα Ζουγανέλη, την Μαρία Παπαγεωργίου, την Ευριδίκη, την Κρυσταλλία Ρήγα. 


Το Δεκέμβριο του 2008 ξεκίνησε στο Reaction Studio, σε δικιά του παραγωγή, την πρώτη δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο “Όλα είναι Νερό”. Το 2011 και το 2013 έγραψε πρωτότυπη μουσική για δύο θεατρικές παραστάσεις.
Το 2012 κυκλοφόρησε τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο “Ρεύματα”.
Το 2017 κυκλοφόρησε το τρίτο album του, με τίτλο “Συνέχισε Αντίθετα”.

Στο παρόν, συνθέτει μουσική, εμπνέεται στιχουργικά, μελετάει και συλλέγει τους καρπούς των εμπειριών, ετοιμάζοντας το επόμενο δισκογραφικό του βήμα.

Κελάρι Athenaeum
Αδριανού 3, Θησείο, Αθήνα (σταθμός ΗΣΑΠ «Θησείο»).

Τηλ. Κρατήσεων : 210 3210 239 & 6945 160 385
Ώρα προσέλευσης: 21:30
Γενική Είσοδος: 7 ευρώ


Στέλιος Δάβαρης «Αθήνα»

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share