Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Laura Bortolotto - Matteo Andri στο Ιταλικό Ινστιτούτο

30 Οκτωβρίου 2017 - 30 Οκτωβρίου 2017
Laura Bortolotto - Matteo Andri στο Ιταλικό Ινστιτούτο

Το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο μας προσκαλεί την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 7 μμ. στην συναυλία του μουσικού σχήματος Duo Laura Bortolotto - Matteo Andri.

Το μουσικό ντουέτο Duo Bortolotto-Andri, αποτελούμενο από μουσικούς που επιδεικνύουν θαυμαστή δεξιοτεχνία τόσο ως σολίστ όσο και στο χώρο της μουσικής δωματίου, έχει ήδη στο ενεργητικό του πολυάριθμες συναυλίες στο πλαίσιο σημαντικών φεστιβάλ.



Η Laura Bortolotto έχει βραβευτεί τα τελευταία χρόνια σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς (Concorso di Vittorio Veneto, Concorso Hindemith di Berlino), ενώ εμφανίζεται και ως σολίστ με ορχήστρα. Χρησιμοποιεί ένα βιολί Pressenda του 1830 του Ιδρύματος Pro Canale του Milano.

Ο Matteo Andri είναι διπλωματούχος στο πιάνο και σύνθεση από το Ωδείο του Udine, ενώ τελειοποίησε την τεχνική του δίπλα σε μαέστρους όπως οι Daniel Rivera, Boris Petrushansky και Riccardo Risaliti. Έχει συμπράξει ως σολίστ με διάφορες ορχήστρες, μεταξύ των οποίων η Mitteleuropa Orchestra, η Sinfonica του FVG και η Ορχήστρα του Βασιλικού Θεάτρου (Orchestra del Teatro Regio) της Πάρμας.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share