Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΣΙΝΕΜΑ

Λόγκαν

Logan

  • Βαθμολογία Κοινού
  • Βαθμολογία Athens
  • Είδος Δράσης
  • Διάρκεια -
  • Πρεμιέρα 2 Μαρτίου 2017
Λόγκαν

Υπόθεση

Κάποιοι κινηματογραφικοί σούπερ-ήρωες έχουν ερμηνευθεί από πολλούς διαφορετικούς ηθοποιούς. Μερικοί έχουν αρχίσει να «χτίζουν» το προφίλ τους και σιγά σιγά κερδίζουν την αγάπη του κοινού. Ένας έχει άρρηκτα συνδεθεί με τον ρόλο του και, πραγματικά, δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε κανέναν άλλο στη θέση του. Ο Χιου Τζάκμαν ήταν, είναι και θα είναι ο Γουλβερίν των ονείρων μας. Και η φημολογούμενη ως τελευταία εμφάνιση του, στην τρίτη σόλο περιπέτεια του ήρωα, με τίτλο «Λόγκαν», μόλις απέκτησε teaser trailer!

2024. Δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα του «X-Men: Ημέρες ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος», ο Λόγκαν έχει υποσχεθεί να αφήσει πίσω του το βίαιο παρελθόν του, ενώ οι δυνάμεις του, που του επέτρεπαν να θεραπεύεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, έχουν ατονήσει. Αυτό θα αλλάξει όταν μία σατανική οργάνωση, υπό την ηγεσία του Ναθάνιελ Έσεξ, προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τους εναπομείναντες μεταλλαγμένους στον κόσμο, μετατρέποντάς τους σε όπλα. Ο Λόγκαν θα χρειαστεί να απελευθερώσει τον Γουλβερίν για να αποτρέψει τα σχέδιά τους, με τη βοήθεια ενός νεαρού κοριτσιού που είναι κλώνος του.

Με τον Τζέιμς Μάνγκολντ να επιστρέφει στο σκηνοθετικό «τιμόνι» μετά το «Γουλβερίν» του 2013, όλα δείχνουν πως θα έχουμε ένα εκρηκτικό φινάλε (;) στο franchise του διάσημου ήρωα. Σε αυτό συνηγορεί και το διάσημο καστ, με γνώριμούς μας από το σύμπαν των X-Men, όπως ο Πάτρικ Στιούαρτ ως Καθηγητής Ξαβιέ, αλλά και νέες προσθήκες όπως αυτή του Βρετανού Στίβεν Μέρτσαντ («Ένας Χρόνος είναι Αρκετός») και του Μπόιντ Χόλμπρουκ («Narcos», «Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε»), μεταξύ άλλων.

Θέλετε να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις νέες ταινίες, τα καινούρια trailer και τα πιο πρόσφατα κινηματογραφικά νέα; Τότε κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook, αποκλειστικά για την κατηγορία ΣΙΝΕΜΑ!

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μάνγκολντ

Πρωταγωνιστούν: Χιου Τζάκμαν, Πάτρικ Στιούαρτ, Μπόιντ Χόλμπρουκ, Ντόρις Μοργκάντο, Σιένα Νόβικοφ, Ελίζαμπεθ Ροντρίγκεθ, Στίβεν Μέρτσαντ, Ρίτσαρντ Γκραντ, Ντέιβ Ντέιβις

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Έτος παραγωγής: 2017

Trailer

Share