Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πασιφάη

Πασιφάη
Διεύθυνση Λαζαράκη 63, Γλυφάδα
Ώρες Δευτ. - Παρ. 17:00-όσο πάει (01:00 η κουζίνα). Σάβ., Κυρ. & αργίες από τις 11:00-όσο πάει (01:00 η κουζίνα).
Τηλέφωνο 210 9944024
Email [email protected]
Site www.pasifai.gr
Μέση τιμή πιάτου Aπό €15
Facebook https://www.facebook.com/hpasifah
Instagram https://www.instagram.com/pasifai/

Η Πασιφάη, η βασίλισσα της Mινωικής Κρήτης, «εγκαταστάθηκε» εδώ και έναν χρόνο στη Γλυφάδα και... ανακηρύχθηκε στην απόλυτη βασίλισσα της γεύσης! Ο λόγος, φυσικά, για το οµώνυµο εστιατόριο –που πρωτογνωρίσαµε το 2000 στον Κορυδαλλό–, που µας ταξιδεύει σε ένα µοναδικό γαστρονοµικό ταξίδι στη Μεγαλόνησο!

Η γνήσια φιλοξενία από την οικογένεια Τρουλάκη γίνεται αισθητή από την πρώτη κιόλας στιγµή που θα περάσεις την πόρτα αυτού του παραδοσιακού καµαρόσπιτου, όπου οι διακοσµητικές λεπτοµέρειες από το πατρικό τους τραβούν όλα τα βλέµµατα! Τη σκυτάλη παίρνουν οι αυθεντικές, «τίµιες» κρητικές γεύσεις, η ρακή, ο χανιώτικος µαρουβάς και το κρασί, που ρέουν άφθονα, ενώ η λύρα και οι µαντινάδες δίνουν τον ρυθµό και... το ταξίδι στην Κρήτη ξεκινά!

Οι πρώτες ύλες –µε έµφαση στην ποιότητα– έρχονται κατευθείαν από το νησί και µεταµορφώνονται στα πιο νόστιµα εδέσµατα µέσα από πατροπαράδοτες συνταγές! Το φηµισµένο γαµοπίλαφο, οι µπουµπουριστοί χοχλιοί, η στάκα µε αυγά, το αρνί µε σταµναγκάθι, το τηγανητό κουνέλι, η κρεατότουρτα, οι σφακιανές πίτες, τα καλτσούνια είναι µερικές µόνο από τις προτάσεις του καταλόγου που βάζουν σε γευστικά διλήµµατα τους απανταχού καλοφαγάδες! Τip: Ο χώρος διατίθεται και για εκδηλώσεις

Χάρτης

Share