Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Soleto Dolce

Soleto Dolce
Διεύθυνση Λαοδίκης 33-35, Νότια Προάστια
Ώρες Κυρ.-Πεμ. 09:00-22:30, Σάβ. 09:00-00:00
Τηλέφωνο 21 0968 0460
Email [email protected]
Facebook https://el-gr.facebook.com/pg/dolcesoleto/about/?ref=page_internal

Ένα πανέμορφο boutique pastry shop στην Γλυφάδα, έκανε την εμφάνισή του δίπλα ακριβώς στο bar-restaurant Soleto, τον μεγάλο του “αδερφό”! Πήγαμε, είδαμε, δοκιμάσαμε και αυτοί είναι οι λόγοι που πρέπει να το επισκεφτείτε... οπωσδήποτε!

1 Τα γλυκά παρασκευάζονται καθημερινά χωρίς τη χρήση έτοιμων μιγμάτων, από τα πιο αγνά υλικά και με άριστες πρώτες ύλες. Κάποια είναι και... a la carte, αφού δημιουργούνται την ώρα που θα τα παραγγείλετε!

2 Οι σοκολάτες που χρησιμοποιεί ο pastry chef για τις δημιουργίες του είναι άριστης ποιότητας, κουβερτούρες valrhona, ίσως η καλύτερη ποιότητα στον κόσμο.

3 Το ζαχαροπλαστείο δίνει την ευκαιρία σε όσους δεν τρώνε γλουτένη και ζάχαρη, μερικές επιλογές από γλυκά που δεν περιέχουν τα παραπάνω συστατικά αλλά παραμένουν νόστιμα και λαχταριστά! t contain the above ingredients but remain tasty and delicious!

4 Cupcakes, τάρτες, brownies και μπισκότα που ψήνονται καθημερινά, είναι η ιδανική επιλογή για να συνοδεύσουν τον καφέ σας!

5 Αν και βρίσκεται στο κέντρο της Γλυφάδας, δεν θα χρειαστεί να ψάξετε για parking αφού το κατάστημα προσφέρει δωρεάν χώρο για το αυτοκίνητό σας.

Χάρτης

Share