Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023

Options [email protected] Ilion

Options Cinemas@ Ilion
Διεύθυνση Λεωφ. Δημοκρατίας 67Α, Ίλιον,
Τηλέφωνο 210 6786671

Χάρτης

Παίζονται τώρα

Transformers: Η Εξέγερση των Θηρίων

Transformers: Η Εξέγερση των Θηρίων

Για να σώσουν το σύμπαν από τις σκοτεινές διαθέσεις του Γιούνικρον, οι Μάξιμαλς, ένα είδος φιλειρηνικών Τρανσφόρμερς, κρύβουν στη Γη ένα κλειδί με πανίσχυρες ιδιότητες. Όταν οι πιστοί στρατιώτες του Γιούνικορν το εντοπίζουν, οι Μάξιμαλς και οι Ότομποτς πρέπει να συμμαχήσουν για να προστατεύσουν το γαλαξία.

Master Gardener

Master Gardener

  • Είδος: Δραματική
  • Διάρκεια: 111'
  • Πρεμιέρα: 8 Ιουνίου 2023

Ο Νάρβελ Ροθ είναι ο μεθοδικός φροντιστής των κήπων μιας πανέμορφης όσο και ιστορικής έπαυλης. Όταν η εργοδότριά του τού ζητάει σαν χάρη να προσλάβει ως βοηθό την ατίθαση ανιψιά της, τότε ανοίγουν οι πύλες του χάους στον μέχρι πρότινος δωρικό βίο του μοναχικού άντρα για να επαναφέρουν φαντάσματα του παρελθόντος από τα οποία ο ίδιος πίστευε ότι είχε απαλλαγεί.

Mafia Mamma

Mafia Mamma

  • Είδος: Κωμωδία
  • Διάρκεια: 101'
  • Πρεμιέρα: 8 Ιουνίου 2023

H Κριστίν Μπαλμπάνο Τζόρνταν χρειάζεται μία αλλαγή στη ζωή της. Mια μέρα δέχεται μία αναπάντεχη κλήση από την Μπιάνκα, η οποία της ανακοινώνει ότι πέθανε ο παππούς της στην Ιταλία. Ταξιδεύει στη Ρώμη για να παρευρεθεί στην κηδεία κι εκεί ανακαλύπτει ότι η οικογενειακή επιχείρηση είναι μία οργανωμένη εγκληματική οργάνωση. Με τις αντίπαλες συμμορίες να έχουν ξεχυθεί εναντίον τους, η Κριστίν καλείται να αναλάβει την ηγεσία της οργάνωσης.

Share