Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Cine Αλέκος Χρυσοστομίδης

Cine Αλέκος Χρυσοστομίδης
Διεύθυνση Πάρκο Σελεπίτσαρι, Κερατσίνι
Τηλέφωνο 21 0431 6943
Site https://dimotikacinema.gr/

Για ακόμη ένα καλοκαίρι επιμένουμε στη μαγεία και τη συντροφιά που προσφέρει η μεγάλη οθόνη και ιδιαίτερα τις καλοκαιρινές νύχτες κάτω από το φεγγαρόφωτο. Μετά από χρόνια «κινηματογραφικής σιωπής» στην πόλη μας, η παρούσα Δημοτική Αρχή ξανάνοιξε τις πόρτες τριών θερινών δημοτικών σινεμά (όπως και ενός χειμερινού) όχι μόνο για τους κατοίκους του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, αλλά ολόκληρου του Πειραιά και της Αθήνας.


Συναγωνιζόμενα τη μαγεία των ίδιων των ταινιών τους, τα τρία ανακαινισμένα θερινά σινεμά του Δήμου, διατηρούν τη ρομαντική γοητεία του παρελθόντος και δίνουν τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να ταξιδέψουν σε κινηματογραφικές ιστορίες, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τον καλοκαιρινό αττικό ουρανό.


Από την πλευρά μας, επιδιώκουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους δημότες μας όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα ταινιών, ήχου και εικόνας, διατηρώντας παράλληλα το χαμηλότερο αντίτιμο, γιατί για τη Δημοτική Αρχή η τέχνη αποτελεί κοινωνικό αγαθό, βασικό συστατικό και δικαίωμα του κάθε πολίτη.

Χάρτης

Share