Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Black Duck Garden

Black Duck Garden
Διεύθυνση Iωάννου Παπαρρηγόπουλου 5-7, Αθήνα - Κέντρο
Ώρες Καθημερινά: 10:00 - 01:00
Τηλέφωνο 210 3252396
Email [email protected]
Site www.blackduckgarden.gr
Facebook https://www.facebook.com/BlackDuckGarden/
Instagram https://www.instagram.com/explore/locations/234283263/black-duck-garden/?hl=el

Το meeting point που λατρεύει το φιλότεχνο κοινό της πόλης, μας υποδέχεται για πέμπτο καλοκαίρι άκρως ανανεωμένο, στον ατμοσφαιρικό κήπο του. Στην καρδιά της πρωτεύουσας, στο μουσείο της πόλεως των Αθηνών, το ξεχωριστό all daycafé bar restaurant θα δροσίσει και φέτος το καλοκαίρι μας!

Στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών, στο ιστορικό αρχοντικό που αποτέλεσε και την πρώτη κατοικία του Όθωνα καθώς επίσης και τον πρώτο οργανωμένο Εθνικό κήπο της Αθήνας -με τον φοίνικα που φύτεψε η ίδια η βασίλισσα Αμαλία-, στεγάζεται το Black Duck Garden, το θερινό «αδελφάκι» του Black Duck Multiplarte. Ένα all day bar restaurant με έκδηλη παντού τη φιλοσοφία του, καθώς πρόκειται για έναν ιδιαίτερο χώρο πολιτισμού και τέχνης. Σε αυτό το ατμοσφαιρικό περιβάλλον, από νωρίς το πρωί θα απολαύσετε εκλεκτά σνακ, διαφόρων ειδών ροφήματα, ιδιαίτερους φρέσκους χυμούς από λαχανικά και φρούτα, και εξαιρετικό brunch.

Αργότερα τη σκυτάλη παίρνει το εποχιακό μεσογειακό μενού του σεφ Παναγιώτη Τζανετάκου και της ομάδας του, με ξεχωριστές ελληνικές γεύσεις από εκλεκτές πρώτες ύλες Ελλήνων μικροπαραγωγών. Το μενού συνοδεύει μια λίστα με περίπου 50 ετικέτες ελληνικού αμπελώνα, οι περισσότερες και by the glass! Ενδιαφέρουσα επίσης είναι η λίστα των aperitivo cocktails όπως και αυτή των signature.

Το κομμάτι του εξωτερικού bar κινείται σε πολύ δυναμικό ρυθμό από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ «συντροφιά» με την... κινηματογραφική μουσική των djs τόσο από την παγκόσμια όσο και την ελληνική δισκογραφία! Η μουσική είναι αυτή που ολοκληρώνει το θεατρικό και ατμοσφαιρικό σκηνικό, το οποίο ενδείκνυται από ρομαντικό δείπνο μέχρι party και dance διάθεση γύρω από την μπάρα!

Χάρτης

Share