Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024
TAGS

Barreldier

Barreldier
Διεύθυνση Βουλής 7, Αθήνα, Ελλάδα, Σύνταγμα
Ώρες Δευτέρα - Πέμπτη 7:30 π.μ. - 2:00 π.μ. Παρασκεύη - Σάββατο 7:30 π.μ. - 4:30 π.μ Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ
Τηλέφωνο 21 0325 4711
Email [email protected]
Facebook https://www.facebook.com/pages/category/Cocktail-Bar/Barreldier-1409541349325140/

Το Barreldier («ο δρόμος του βαρελιού», στα ελληνικά) από την ημέρα λειτουργίας του στο κέντρο της πόλης δήλωσε τη διάθεσή του να αναμίξει τις γεύσεις που έπεσαν στη λήθη με αυτές που επαναστατούν, αυτές που φέρουν την εγγύηση του κλασικού με αυτές που προσφέρουν τη γοητεία της πρωτοπορίας.

undefined

Τα υλικά του κεντημένα κυριολεκτικά στο χέρι. Πολύχρωμα λικέρ, σιρόπια και πουρέδες φρούτων παράγονται από ζωντανές πρώτες ύλες και συνωμοτούν με αγαπημένα ποτά για να κερδίσουν μία θέση στο βαρέλι. Στα παλαιωμένα cocktails, οι γεύσεις ομογενοποιούνται και καθώς το ξύλο αναπνέει, δίνει γλύκα και ιδιαίτερο άρωμα βανιλίνης στο πολύτιμο περιεχόμενό του. Όλα αυτά μας τα εξηγεί ο Μάριο Μπάσο, ο οποίος έχει συντάξει περί τους εξήντα δύο καταλόγους μέχρι στιγμής.

undefined

Στο χώρο τους όμως, εκτός από cocktails, μπορεί κάποιος να απολαύσει πρωινό, σαλάτες, γεύμα ακόμη και κυριακάτικο brunch. Όσοι κινούνται το κέντρο θα το λατρέψουν σαν after-officecatwalk και σημείο συνάντησης, ενώ όσοι κινούνται μακριά από αυτό, θα μπουν σίγουρα στον πειρασμό να ‘πάρουν το δρόμο του βαρελιού’ και να γευθούν τους κρυμμένους θησαυρούς του.

Χάρτης

Share