Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Flamingo

Flamingo
Διεύθυνση Eυφράνορος 22 & Κρησίλα , Αθήνα - Κέντρο
Ώρες Καθημερινά από τις 09:00-02:00
Τηλέφωνο 211 4104639
Email [email protected]
Facebook https://www.facebook.com/FlamingoStories/
Instagram https://www.instagram.com/p/BvAag1iH7k_/?hl=el

NEWCONCEPT #BRUNCH #APERITIVO

To ροζ flamingo έκανε μια... βόλτα και «έφτιαξε την φωλιά» του τελικά, μόλις πριν λίγους μήνες στην upcoming πιάτσα της Ευφράνορος. Σε έναν ολοκαίνουριο χώρο, ψηλοτάβανο και πολύ φωτεινό με τζαμαρία, minimal με λίγες «τροπικές» πινελιές, μας υποδέχεται από νωρίς το πρωί, για ξεχωριστό speciality καφέ από την Βραζιλία και την Αιθιοπία, εξαιρετικό brunch και γευστικό comfort food bar μέχρι αργά το βράδυ για ένα twisted classic ή signature cocktail. Δοκιμάστε το πρωτότυπο Negroni «μαγειρεμένο» με baby αγκινάρα και άνιθο! Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί τόσο στο κομμάτι του καφέ όσο και του bar, με την εξειδίκευση στις τεχνικές, την εμπειρία, την πρωτοτυπία και την δημιουργικότητα να έχουν τον πρώτο λόγο!

Highlight: Τα Aperitivo Events κάθε Παρασκευή με free μπουφέ (17:30 - 20:30)! Do not miss: Διοργανώνει θεματικά brunch με μενού εμπνευσμένο από διάφορες χώρες του κόσμου!

Must try: Sliders με 100%μοσχαρίσιο κιμα, μανιτάρια,gorgonzola, spicy mayo & φρέσκιες τηγανιτές πατάτες και tacos με χειροποίητή tortilla.

Χάρτης

Share