Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Baratin

Baratin
Διεύθυνση Λεωφ. Δεκελείας 120, Νέα Φιλαδέλφεια, Δυτικά Προάστια
Ώρες Καθημερινά: 09:00 - 03:00
Τηλέφωνο 210 2522228
Email [email protected]
Facebook https://www.facebook.com/BaratinDrinkDineHomeBar

Το café-bar- restaurant που έγινε αμέσως στέκι, ξεκινά από το πρωί με brunch και βιολογικό καφέ και συνεχίζει με μεγάλη λίστα signature και classic cocktails.

Η Νέα Φιλαδέλφεια λοιπόν, έγινε πιάτσα και συγκέντρωσε κάποιες εξαιρετικές all day προτάσεις, όπως το Baratin Drink & Dine Home Bar, ένας πολυχώρος με ατμόσφαιρα νεουρκέζικου loft, τροπικά φυτά και ξεχωριστές γωνιές με homy διάθεση. Στην επιβλητική μπάρα του «φιγουράρουν» premium ετικέτες ανάμεσα στην upgraded γκάμα από ρούμι και τζιν μέχρι και γιαπωνέζικο ουίσκι! Ξεχωριστή θέση έχει το εξαιρετικό μεσογειακό μενού με πινελιές από όλο τον κόσμο του νέου και πολλά υποσχόμενου chef Γρηγόρη Μπονιάκου, το οποίο συνδυάζεται άψογα με τη λίστα κρασιών. Kαθημερινά από τις 09:00 (η κουζίνα από τις 09:00 για πρωινό & από τις 14:00 το main menu).

HIGHLIGHT

Η «εξειδίκευση» στο κρασί με μια εξαιρετική συλλογή περίπου 120 ετικετών του εγχώριου και διεθνή αμπελώνα –24 μάλιστα και σε ποτήρι–, η οποία διαρκώς ενημερώνεται με τη φροντίδα των sommelier, της Φανής Κολάκη και του Δημήτρη Γρουμπού.

TIP

Στο Baratin ο καφές 100% βιολογικής καλλιέργειας απότην Ταϊλάνδη –αποκλειστικής εισαγωγής– που επεξεργάζονται μπροστά μας σε custom made χειροκίνητη μηχανή!

DON’T MISS

Τις βραδιές wine & food pairing με καλεσμένους Έλληνες οινοπαραγωγούς.

Χάρτης

Share