Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Mayor

Mayor
Διεύθυνση Πλατεία Φιλικής Εταιρείας 19-20, Αθήνα, Κολωνάκι
Ώρες Kαθημερινά από τις 09.00
Τηλέφωνο 210 3648156
Site https://mayor-athens.gr/el
Facebook https://www.facebook.com/mayorbistro
Instagram https://www.instagram.com/mayor_athens/?hl=en

Όλα δείχνουν ότι το ολοκαίνουριο all day resto bar Mayor δεν θα αργήσει να γίνει το απόλυτο κολωνακιώτικο meeting point! Από τις πιο πολυσυζητημένες downtown αφίξεις, έκανε την εμφάνισή του στα μέσα Απριλίου, με αυτό το cosmopolitan στυλ που αρμόζει σε μεγάλες μητροπόλεις!

Με τον αέρα ενός fashionable νεοϋορκέζικου hot spot, ξεχώρισε αμέσως με το design του, που ανέλαβε η smart architecture interiors construction. Η classy αισθητική, με το ξύλο και το μάρμαρο να κυριαρχούν, οι κρυφοί φωτισμοί και τα «διαστημικά» φωτιστικά στην οροφή εντυπωσιάζουν, ενώ τα βλέμματα τραβάει αναπόφευκτα πάνω της η επιβλητική μπάρα, που δημιουργεί ένα glamour σκηνικό, ιδανικό τόσο για after office drinks όσο και για casual dining! Αναπάντεχη έκπληξη, δίχως άλλο, το καταπράσινο αίθριό του στο βάθος, σπάνιο για το Κολωνάκι, που έχει κερδίσει ήδη τον επιχειρηματικό κόσμο – και όχι μόνο!

Όσον αφορά τη φιλοσοφία του, κάνει focus στην ποιότητα, τις άριστες πρώτες ύλες και το upscale service υπό την επίβλεψη του operation manager Κωνσταντίνου Κυριαζή. Εδώ η μέρα ξεκινάει με καλό καφέ και πλούσιες επιλογές για brunch, ενώ δύο διαφορετικές κάρτες, μια πιο light για lunch και μια comfort style dinner, μας επιφυλάσσουν πολυσυλλεκτικές γεύσεις με urban touch και σύγχρονη αισθητική που υπογράφει ο καταξιωμένος chef Γιάννης Σολάκης.

Σε μια party chic ατμόσφαιρα μπορείτε να γευθείτε από μια ζουμερή ταλιάτα, ένα λαχταριστό American style burger, εξαιρετικά καρπάτσιο, μέχρι και ένα δυνατό sushi menu για τους λάτρεις του είδους, sυνοδεύοντάς τα με κρασιά από την υποδειγματική wine list, που τηρεί μια εξαιρετική ισορροπία ανάμεσα στον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα. Και επειδή όσο περνάει η ώρα όλα περιστρέφονται γύρω από την μπάρα, εκεί ανακαλύπτουμε premium ετικέτες και «ψαγμένα» spirits την ώρα που αυθεντικές κλασικές συνταγές συνυπάρχουν με signature cocktails από έμπειρους mixologists! Η «ανεβαστική» διάθεση ενισχύεται από αγαπημένα μουσικά ακούσματα που έχουν τον τρόπο να μας ξεσηκώνουν... Stay tuned για parties που θα συζητηθούν!

Χάρτης

Share