Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Cartone

Cartone
Διεύθυνση Περσεφόνης 41 & Τριπτολέµου, Γκάζι, Γκάζι
Ώρες Καθηµερινά 09:00-03:00
Τηλέφωνο 210 3450202
Email [email protected]
Site https://www.cartonegazi.gr/
Facebook https://www.facebook.com/CartoneOfficial/
Instagram https://www.instagram.com/cartone_bar_restaurant/

Στα 3 σχεδόν χρόνια παρουσίας του, στην καρδιά της πόλης –µπροστά από την έξοδο του µετρό στον Κεραµεικό–, έχει καθιερωθεί ανάµεσα στις τοπ επιλογές φαγητού και διασκέδασης. Και καθόλου τυχαία, καθώς είναι ένα χαρακτηριστικής αισθητικής και υπηρεσιών all day cafe bar restaurant.

Αυτοκινητάκια, βέσπες, άλλα διακοσµητικά, όλα από πεπιεσµένο χαρτί –εξ ου και το όνοµά του–, τόσο καλοφτιαγµένα που θυµίζουν γλυπτά, καθώς και τα µεγάλα πάσο και οι

γήινοι τόνοι χαρακτηρίζουν τη διακόσµησή του, που είναι έµπνευσης των interior designers Γαβαλά και Μορίκη... Σε ένα περιβάλλον λοιπόν που µαγνητίζει, οι υπηρεσίες καλύπτουν τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών, ενώ το εξαιρετικό µεσογειακό µενού –µε έµφαση στην ιταλική κουζίνα– κρατάει τα ηνία. Από σνακ, σαλάτες και pizza µέχρι pasta, ριζότο και steak, όλα από αγνές πρώτες ύλες και άριστα εκτελεσµένα, αλλά και επιδόρπια –υπέροχο το σπαστό µιλφέιγ–, η ενηµερωµένη κάβα, τα εµπνευσµένα και exclusive cocktails και οι ψαγµένοι ξένοι ήχοι, είναι κάποια από τα συστατικά της επιτυχίας!

Χάρτης

Share