Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Novacinema Odeon Μαρούσι

Novacinema Odeon Μαρούσι
Διεύθυνση Λεωφ. Κηφισίας 215, Μαρούσι
Τιμή εισιτηρίου Δευτ.-Παρ. € 7,50, Σάβ., Κυρ. € 8,00, μέλη του club Cineφίλοι & παιδ. Δευτ.-Παρ. € 6,50, Σάβ., Κυρ. € 7,00. Προβολές 3D € 10

Η Odeon δραστηριοποιείται στον τομέα της ψυχαγωγίας, εστιάζοντας με πάθος και αφοσίωση σε ό, τι έχει να κάνει με το κινηματογράφο, ως αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ο όμιλος εταιρειών Odeon αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς κινηματογραφικής ψυχαγωγίας, από διανομή και παραγωγές ταινιών, μέχρι σύγχρονους πολυκινηματογράφους και οικιακή ψυχαγωγία (home entertainment), έχοντας συνδέσει άρρηκτα το όνομα της εταιρείας με τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές δημιουργίες και καινοτομίες των τελευταίων δεκαετιών.

Το κινηματογραφικό μας ταξίδι ξεκίνησε το 1983, όταν ιδρύθηκε η Home Video Hellas Α.Ε., η οποία αναπτύχθηκε γρήγορα για να αποτελέσει την αφετηρία του σημερινού ομίλου. Το όραμα της Odeon είναι να ψυχαγωγεί, να ενθουσιάζει και να συγκινεί το ελληνικό κοινό, προσφέροντας μια απόλυτα ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία. Η ηλεκτρονική παρουσία της Odeon μεγαλώνει και εξελίσσεται συνεχώς προκειμένου να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις της σύγχρονης ψυχαγωγίας: Πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, τις ταινίες διανομής και παραγωγής της Odeon, αλλά και για το δίκτυο κινηματογράφων και πολυκινηματογράφων μας, υπάρχουν αναλυτικά στο www.odeon.gr.

Χάρτης

Share