Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ κατά της δίαιτας: Οι καλύτερες συμβουλές ανάλογα με το ζώδιό σου!

6 Μαΐου 2014
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ κατά της δίαιτας: Οι καλύτερες συμβουλές ανάλογα με το ζώδιό σου!

Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα κατά της δίαιτας. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε το ελεύθερο να πέσουμε στα γλυκά ή να ξεκινήσουμε ένα δεύτερο γύρο διατροφικής κραιπάλης, αλλά έχει στόχο να μας αφυπνίσει, ώστε να μην υποκύπτουμε στα κοινωνικά στερεότυπα και να αγαπήσουμε το σώμα μας.

Δεν θέλει και πολύ για να η ζυγαριά γίνει εμμονή, για αυτό προσοχή. Ανάλογα με το ζώδιό σου μπορείς να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές για να μην υποκύπτεις στα ατέλειωτα φαγοπότια.


Κριός

Πάρε το iPod και το τηλέφωνό σου παντού για τακτικές ασκήσεις γυμναστικής ή οτιδήποτε άλλο για να κάψεις την πλεονάζουσα ενέργεια που έχεις.


Ταύρος

Εξωτερικές εκδηλώσεις, όπου μπορείς να απολαύσεις τον φρέσκο αέρα (το γήινο ζώδιό σου εκτιμά τη φύση). Ενώ ένα καλό μασάζ, θα σε χαλαρώσει και θα σε φέρει πιο κοντά με το σώμα σου.


Δίδυμος

Δραστηριότητες και καταστάσεις που απαιτούν για εσένα μεγάλη εγκεφαλική δραστηριότητα και έναν ενημερωμένο κατάλογο όλων των φίλων και των επαφών σου, ώστε να μπορείς να πας παντού και να τους δεις όλους.


Καρκίνος

Μια καλή φωτογραφική μηχανή για να προσθέσεις στην ήδη μεγάλη συλλογή σου φωτογραφίες που σου θυμίζουν ευτυχισμένες διακοπές και καλούς φίλους από μακριά.


Λέων

Κάποια δραστηριότητα, όπου μπορείς να αφήσεις τους άλλους να λάμψουν παράλληλα με το τον δικό σου υπέροχο εαυτό, όπως η βοήθεια σε μια ομάδα παιδιών, μια έκθεση τέχνης ή χορού.


Παρθένος

Προθεσμίες και χρονοδιαγράμματα φτιαγμένα σε χρωματιστά post-it για τα πάντα, για να ξέρουν οι άνθρωποι γύρω σου τι πρέπει να καθαριστεί και να τακτοποιηθεί.


Ζυγός

Χρόνος και χώρος για να αναζωογονήσεις τον εαυτό σου – ίσως μέσω του διαλογισμού ή άλλες πρακτικές εξίσου καταπραϋντικές, προτού αρχίσεις το εύθυμο σουλατσάρισμα-clubbing με όμορφους φίλους.


Σκορπιός

Ταινίες θρίλερ ή βιβλία –ειδικά αν αφορούν σε εγκλήματα, που θα γαργαλήσουν το ερευνητικό μυαλό σου και θα σε κρατήσουν γλυκό, ήρεμο και μακριά από στη συναναστροφή σου με ενοχλητικούς συγγενείς.


Τοξότης

Ένα γεμάτο ρεζερβουάρ και έναν ανοιχτό δρόμο!


Αιγόκερως

Η προθυμία να βυθιστείς και να συμμετέχεις πλήρως σε ορισμένες από τις οικογενειακές παραδόσεις με συγγενείς που εκτιμούν την παρουσία σου, χωρίς γκρίνια για τις απουσίες σου.


Υδροχόος

Μια ομάδα από αισιόδοξους φίλους που θα σε σώσουν από αυτούς που σε έχουν «ανάγκη», γιατί ξέρεις πως αυτή η λέξη σε φοβίζει.


Ιχθύες

Καλά DVD και μουσική, εάν χρειαστεί να ταξιδέψεις. Πάρε μαζί σου κι ένα άνετο ζευγάρι παπούτσια για χορό. Ενώ, αν βρεθείς κοντά σε νερό, π.χ. πισίνα, κάνε μια βουτιά που θα σου προσφέρει αναζωογόνηση.

astrology

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share