Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα 05/05/2014 by F’Ariel!

5 Μαΐου 2014
Τα Ζώδια σήμερα 05/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ωραία ημέρα μπορώ να πω, ηλιόλουστη και λαμπερή, όμως έτσι όπως νιώθω, προτιμώ τα σύννεφα! Κάποτε ένας φίλος Δίδυμος, με ρώτησε πώς με λένε αληθινά.. Του απάντησα Ειρήνη και γέλασε αρκετά.. Αυτό που μου είπε, με έκπληξη στα μάτια, ήταν.. … «Καλύτερα να σε φώναζαν Πόλεμο, κοπέλα μου, χα χα χα.. αφού όπου πας προκαλείς πανικό.. και καταστροφή….!!!» Γέλασα και εγώ μαζί του, όμως ήμουν τόσο μικρή, μόλις 13 ετών, που δεν έδωσα τόση σημασία!!

Τα χρόνια πέρασαν και βρέθηκα αλλού και έρχεται άλλος ένας φίλος μου, Ταύρος εκείνος, πολύ μεγαλύτερος από εμένα, πιο έμπειρος και περπατημένος, να μου λέει ξανά τα ίδια και χωρίς να γιορτάζω! .. «..όπου πας, αναστατώνεις τον κόσμο όλο.. ξεσηκώνεις, παρασύρεις.. μήπως είσαι η Θεά Ήρα..?»

Πικρόχολο το σχόλιο, μπορώ να πω, αφού στο τέλος αφήνει μια κακία και ένα μίσος, ιδιαίτερα προς το αντρικό το φύλλο!!

Λατρεμένα μου πλασματάκια, μπορεί να σας έχω χάσει τώρα πια, όμως ακόμα και η Θεά Ήρα ήταν τρελά ερωτευμένη με το Δία της, ακόμα και εκείνη ποθούσε εκείνο το άτακτο αγόρι, όμως η σκανδαλιά, τιμωρείται, έτσι δεν είναι…?? Μια σου και μια μου.. χα χα ..

Καλή Συνέχεια σε όλους..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share