Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άστρα & Κηπουρική: Ένα χάρισμα μοναδικό! Ποια ζώδια το "έχουν";;;

2 Μαΐου 2014
Άστρα & Κηπουρική: Ένα χάρισμα μοναδικό! Ποια ζώδια το

Υπάρχουν άνθρωποι, που πιάνουν βλαστό, σπόρο, οτιδήποτε που μπορεί να καλλιεργηθεί και δημιουργούν παραδείσους! Άλλοι δυστυχώς, ερήμους, αφού δε το έχουν καθόλου με τη κηπουρική! Όμως όπως είπαμε, όλα είναι θέμα ενέργειας! Αν αγαπάς τη στιγμή εκείνη τη μοναδική, που φυτεύεις μια νέα ύπαρξη στο κόσμο αυτό, αν το φροντίζεις και του μιλάς, ακόμα και αν του τραγουδάς, θα σε ανταμείψει, με την ομορφιά του, με την οσμή του, με το χρώμα του, με το καρπό του, με τη σκιά του, ακόμα και τη δροσιά του..
Ότι δίνεις - παίρνεις στη ζωή αυτή!!


Το πιο τέλειο συναίσθημα είναι όταν βλέπεις να ξεπροβάλει μέσα από το χώμα, εκείνο το καταπράσινο βλαστάρι, που θα σου αποκαλύψει στη πορεία το θαύμα του! Η συγκίνηση είναι όντως, πολύ μεγάλη!

Ποιο Ζώδιο λοιπόν, είναι χαρισματικό και συμβάλει στη δημιουργία της φύσης έντονα και ποιο απολαμβάνει τη δουλειά των άλλων..??

Κριός
Ανυπόμονος
Θέλει ότι φυτεύει να φυτρώνει και επιτόπου! Για αυτό χρησιμοποιεί όλα τα χημικά του κόσμου, για άμεσα αποτελέσματα! Η πυκνή πρασινάδα, είναι το στοιχείο του! Λατρεύει τα κίτρινα και κόκκινα λουλούδια, όπως εκείνες τις πιπερίτσες τις καυτερές!

Ταύρος
Δημιουργός
Η σχέση του με τη γη είναι τόσο στενή που ότι πιάνει στα χέρια του, ακόμα και το πιο ξερό κλαδί, το μεταμορφώνει σε κάτι καταπράσινο , καρποφόρο και μοναδικό! Έχει φυτά παντού, το πιο όμορφο κήπο και ένα μποστάνι πολύ παραγωγικό!

Δίδυμος
Αδιάφορος
Δεν ασχολείται καν! Δεν υπάρχει ίχνος φυτού στο σπίτι τους ή στη δουλειά τους, άντε κανένας κάκτος και αυτός επειδή είναι ξερός και σίγουρα ήρθε από δώρο! Δεν έχουν καν χρόνο για να δώσουν σημασία στη πρασινάδα! Για αυτό συνήθως προτιμούν τις πόλεις!

Διαβάστε τη συνέχεια για τα υπόλοιπα ζώδια εδώ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share