Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα 02/05/2014 by F’Ariel!

2 Μαΐου 2014
Τα Ζώδια σήμερα 02/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Εδώ είμαι και σήμερα, θαύμα μπορώ να πω, αφού μέσα στη νύχτα, εκεί που πάλευα με τα όνειρά μου, σκεφτόμουν, δε πειράζει αύριο Σάββατο είναι! Ταράχτηκα, όμως στη πορεία, γιατί μούφα ακόμα και αυτό..

Όχι δε ζήτησα άδεια, να κολλήσω τις ημέρες, θα ήταν εντελώς ανούσιο, αφού δεν έχω κάτι το αξιόλογο να κάνω, ούτε τη διάθεση να ανακαλύψω κάτι ουσιαστικό, αφού τα καλύτερα είναι τα αυθόρμητα, τα απρόβλεπτα και ας ξεπαραδιάζομαι στο τέλος!
Για αυτό γεμίζω το σεντούκι, τον καιρό αυτό και προσμένω με αγωνία εκείνες τις ανεκτίμητες στιγμές..!!

Φέτος μου μυρίζει ένα ακόμα πιο τρελό καλοκαίρι, πιο χλιδάτο, πιο του γούστου μου, αφού κάτι μαγικό ετοιμάζεται, κάτι κοντά στη θάλασσα, με πολύ φαντασία και κορδέλα! Όμως ορκίστηκα να μην ενθουσιαστώ, να μη ξεμυαλιστώ ακόμα, γιατί δε θα αντέξω καμία δυσάρεστη ανατροπή, στο όνειρο αυτό!!

Ναι μπορεί να ζούμε στην Ελλάδα της κρίσης, όμως ο καθένας έχει τα δικά του μέτρα και σταθμά! Μπορεί το χρήμα να μη παίζει, αλλά υπάρχει τρόπος, όλοι μας, να ζούμε μικρές, στιγμές, απολαυστικές και ας είναι μια πλάνη, ένα όνειρο…

Το συναίσθημα εκείνης της στιγμής, είναι τόσο μοναδικό, που αξίζει περισσότερο και από ένα άκοπο και ακατέργαστο, διαμάντι..

Καλό ΣΚ σε όλους..!!


Κριός
Φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε, αφού η Θεά Αφροδίτη, έχει ήδη βάλει το χεράκι της για αυτό! Ντυθείτε όμορφα, βάλτε τα αρώματά σας, χαμογελάστε, γιατί σήμερα θα είστε άκρως ερωτικοί και γοητευτικοί! Δύσκολα θα σας χαλάσουν χατίρι, δύσκολα θα σας αντισταθούν, για αυτό για σκεφτείτε, την ευχή που θα κάνετε!!

Ταύρος
Σήμερα βάλτε και κανά ηρεμιστικό στη τσάντα σας, γιατί παίζει να σας εκνευρίσουν αφάνταστα! Βασικά εσείς το σκοπό σας και ας γκρεμίζεται ο κόσμος όλος! Δε πρέπει να σας αποσυντονίσουν με τίποτα και φυσικά και να σας προκαλέσουν, κάντε τη πάπια! Δύσκολη μέρα για να λύσετε τις διαφορές σας, όποιες και αν είναι αυτές!!

Δίδυμος
Και ναι έφτασε ξανά η ημέρα να μπλέξετε λίγο τα μπούτια σας στον ερωτικό τομέα! Το ξέρουμε ότι έχετε τα ψυχολογικά σας, ότι αποζητάτε μια αγκαλιά, λίγη θαλπωρή και αγάπη, όμως ο έρωτας είναι αυτός που σας λείπει! Πάλι θα βρείτε ένα φιλαράκι, πάλι θα κλαψουρίσετε στον ώμο του και ναι στο τέλος θα το εκμεταλλευτείτε και σεξουαλικά..!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share