Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα 01/05/2014 by F’Ariel! Αναλυτικές προβλέψεις...

1 Μαΐου 2014
Τα Ζώδια σήμερα 01/05/2014 by F’Ariel! Αναλυτικές προβλέψεις...

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά & Καλό Μήνα! Μάης, έφτασε ο γλυκός αυτός ο μήνας, που τον λατρεύω μπορώ να πω, από όλες τις απόψεις!! Είναι ο έρωτας, τα λουλούδια, ο πιο ζεστός ο ήλιος, όλα αυτά θα μας προετοιμάσουν για το καλοκαίρι που έρχεται ολοταχώς! Τυχαίο που εξαφανίσθηκαν τα σύννεφα?
Το πιο φοβερό δε της υπόθεσης, είναι ότι οι τελευταίες εβδομάδες, ήταν όλες κουτσές, όπως και αυτή και τα αφεντικά, πάει τρελάθηκαν! Ναι, είναι λίγο εκνευριστικό, μπορώ να πω, αφού εκεί που μπαίνει το νερό στο αυλάκι, εκεί που βρίσκουμε όλοι τους ρυθμούς μας, τσα και μια αργία!! Τι τέλειο.. για εμάς όμως τους κοινούς θνητούς.. Λέτε να το εφαρμόσουμε? Χα χα ..


Το επόμενο καθισιό αφορά τους «διανοούμενους», είναι του Αγ. Πνεύματος, συνεπώς, πρέπει σήμερα να το πιάσουμε το Μάη, για τα καλά!! Τέλος, οι αργίες!! Όμως έρχεται ΣΚ, φανταστικό, έτσι!?
Άντε να ζεστάνουν λίγο και οι θάλασσες, να ξεκινήσουμε εκείνες τις βουτιές, αφού ο χειμώνας δεν ήθελε να έρθει ούτε και φέτος, ένα πράγμα πολύ παράξενο, όταν άλλες χώρες ακόμα ξεθάβουν πάγους, αλλά έτσι είναι η Ελλάδα μας, έχει κάτι το μαγικό, πολύ μαγικό που τίποτα τελικά δε την αγγίζει!!

Για αυτό ξεχυθείτε στα βουνά και τις ραχούλες, σήμερα επιτρέπεται να γίνουμε όλοι παιδιά των λουλουδιών, φορέστε εκεί τα πολύχρωμά σας και όλα θα πάνε super!!!


Κριός
Ένα τηλεφώνημα θα είναι η αιτία, να ξεσηκωθείτε γλυκά και να εξαφανιστείτε από το σπίτι! Θα είναι κάποιος φίλος από τα παλιά, πάντως ο ενθουσιασμός που θα νιώσετε θα είναι μεγάλος! Βόλτες, παρέες, φίλοι, ευχάριστες συζητήσεις, σας ξεσηκώνουν, συνεπώς επιστρέφετε στο κρεβάτι σας, πολύ αργά το βράδυ...

Ταύρος
Αποζητήστε σήμερα να σας κάνουν το τραπέζι κάπου έξω, ή σε ένα σπίτι που θα σας αγαπούν πολύ! Μέρα φοβερή για να σας περιποιηθούν και να σας αποδείξουν πόσο πολύ σας χρειάζονται και σας εκτιμούν! Τρομάζω λίγο, τόση καλοσύνη πια, όμως γιατί όχι.. Άρα τεμπελιάστε άφοβα και αφήστε τους άλλους να τρέξουν για εσάς.. Το αξίζετε!!

Δίδυμος
Εσείς κοιτάξτε να εστιάσετε στο στόχο σας και αφήστε τις βόλτες και τα ξεμυαλίσματα για μια άλλη ημέρα! Υπάρχει κάποιο άτομο που παρακολουθεί τη πορεία σας και σήμερα ίσως να εμφανισθεί με ένα καλάθι γεμάτο από βοήθεια! Νιώθετε υπέροχα ήδη, μέσα στη τρελή ενέργεια, εκμεταλλευτείτε την καταλλήλως! Και μετά θα έρθουν και τα υπόλοιπα!

Διαβάστε και τα υπόλοιπα ζώδια εδώ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share