Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα 28/04/2014 by F’Ariel!

28 Απριλίου 2014
Τα Ζώδια σήμερα 28/04/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ναι ας ακούσουμε λίγη μουσική, έτσι για να ξυπνήσουμε ευχάριστα! Μπορώ να πω ότι πέρασα ένα άκρως βασανιστικό Σαββατοκύριακο, αφού αλλού ήθελα να ήμουν και αλλού βρισκόμουν! Προφανώς είναι η κατάρα της εποχής, πρέπει να φτιάξω βαλίτσα και να είμαι σε ετοιμότητα, για αυτά που θα έρθουν, γιατί δε νομίζω να τη παλέψω δίχως χορό και μουσική, τους μήνες αυτούς… Τι να κάνουμε έχουμε και εμείς τις αδυναμίες μας…

Τώρα ακούω το φοβερό τραγούδι«Blue Monday – New Order» και θέλω να πετάξω, να απογειωθώ, να ξεφύγω και ας είναι τσαγκαρο.. Δευτέρα! Δε με νοιάζει καθόλου, γιατί αυτό που νιώθω αυτή τη στιγμή, δε περιγράφεται, ούτε υπάρχει κάπου αλλού..
Ναι η μουσική, δε ζω δίχως τη παρέα της με τίποτα! Από το πρωί, ως το βράδυ και ναι όταν έρθει το τέλος του κόσμου, αυτή θα επιλέξω, γιατί μόνο η μουσική σε ταξιδεύει, σου πλάθει όνειρα, σου προσφέρει χαμόγελα και αναμνήσεις, ακόμα και εκείνο το δάκρυ, όμως τώρα δεν έχω το mood για απαισιοδοξίες..

Απλά θέλω να χορέψω..!!

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα!!!


Κριός
Φροντίστε να είστε καχύποπτοι κυρίως σε οικονομικά ζητήματα! Ότι και αν ακούσετε, ότι και αν σας πουν, ψάξτε το καλά πρώτα, πριν πάρετε τις αποφάσεις σας! Πάνω από όλα όμως πρέπει να κοιτάξετε το συμφέρον σας! Κρατήστε μικρό καλάθι, καλού-κακού!

Ταύρος
Ρομαντική και ονειροπαρμένη η ημέρα σας, πάει σας χάνουμε, από νωρίς το πρωί! Κοινωνικοποιηθείτε, ανακατευτείτε με τον κόσμο, ανταλλάξτε ιδέες, αλλά μη ξεφεύγετε κιόλας! Το δρόμο σας τον έχετε ήδη χαράξει!! Ακολουθήστε τον πιστά!

Δίδυμος
Επιτέλους και μια λαμπερή ημέρα για εσάς! Σας ανήκει αποκλειστικά, για αυτό αξιοποιήστε την καταλλήλως! Οι προτάσεις που θα λάβετε για κάποιες δουλειές, σας ανεβάζουν το ηθικό, όμως εσείς θα πρέπει να διαλέξετε το πιο σωστό και για εσάς αλλά και για αυτούς που σας τη προσφέρουν..!@

Καρκίνος
Σηκώστε εκείνο το ρημάδι το τηλέφωνο και πάρτε ακόμα και εκείνους τους πιο ξεχασμένους της παρέας! Τα νέα που θα μάθετε θα είναι άκρως ευχάριστα και ίσως μια δουλειά να προκύψει από το πουθενά! Μην απομονώνεστε κάνει κακό!!

Λέων
Θα σας πιάσει μια μανία να δείξετε το καλό σας τον εαυτό γεγονός που σημαίνει ότι θα ξεπαραδιαστείτε για κάποιο λόγο! Κακό του κεφαλιού σας, γιατί αυτοί που είναι δίπλα σας γνωρίζουν ότι οι τσέπες σας είναι τρύπιες! Τι πάτε να αποδείξετε?? Για φρόνιμα..

Παρθένος
Καλά θα κάνετε να είστε καχύποπτοι σήμερα με τους πάντες και τα πάντα! Μη δώσετε σημασία σε λόγια που θα ακούσετε και βασικά πρέπει να κάνετε το δικό σας και να έχετε και συμμάχους κιόλας! Πάρτε μαζί σας, μόνο τα άτομα που εμπιστεύεστε!

Ζυγός
Πάλι νιώθετε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Σήμερα όμως αλλάζει το σκηνικό προς το καλύτερο. Ψάξτε για απαντήσεις που θα σας δώσουν λύσεις στα θέματά σας! Μη το βάζετε κάτω εύκολα, ως τις 29 έχετε τη τύχη με το μέρος σας! Οι έρωτές σας οι παράξενοι…

Σκορπιός
Σήμερα παίζει να σας κάνουν μια νέα επαγγελματική πρόταση. Ακούστε την με προσοχή, όμως μη δώσετε την απάντησή σας ακόμα. Ψάξτε πρώτα κατά πόσο είναι αληθινά αυτά που θα σας πουν και φυσικά κατά πόσο σας συμφέρει!! Μην εκτίθεστε άδικα..

Τοξότης
Μια είδηση επαγγελματική σας απογειώνει, όμως αν τη ξανά κοιτάξετε θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή! Μπορεί σήμερα να σας τάξουν λαγούς με πετραχήλια, πείτε το ευχαριστώ, όμως μη δώσετε τα χέρια! Οι παγίδες είναι παντού!

Αιγόκερως
Χρυσά μου βάλτε ξανά το μυαλό πίσω στη θέση του και αφήστε τα όνειρα και τις ρομαντζάδες γιατί παίζει να κάνετε κάποιο λάθος σήμερα στη δουλειά σας, που θα σας το χαλάσει το mood μια και έξω! Καλύτερα να κάνετε διάλλειμα παρά να ζοριστείτε!

Υδροχόος
Ναι σήμερα θα πάτε εκείνο το supermarket, θα γεμίσετε τα ράφια και το ψυγείο με τα πάντα ακόμα θα αγοράσετε και διάφορα διακοσμητικά κουλά και περιττά! Εννοείται ότι θα ξεπαραδιαστείτε, όμως αυτό θέλετε, να ζεστάνετε λίγο τη φωλίτσα σας…

Ιχθύες
Ότι και αν ακούσετε θα πρέπει να το κρατήσετε για τον εαυτό σας! Εννοείται ότι αυτό δεν υφίσταται με τίποτα, για αυτό πριν ξεκινήσετε το κουτσομπολιό, ψάξτε να μάθετε την αλήθεια πρώτα, γιατί εσείς θα το φάτε το ξύλο, κανείς άλλος!!!

[email protected]
magicfariel.blogspot.com

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share