Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα 25/04/2014 by F’Ariel!

25 Απριλίου 2014
Τα Ζώδια σήμερα 25/04/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους έφτασε Παρασκευή, ειλικρινά άλλη ημέρα δε θα άντεχα!! Θέλω ύπνο, τίποτα άλλο και πολύ relax!! Αναρωτιέμαι από εχθές, πόσο δύσκολο είναι να ξεστομίσει κανείς, μια λέξη. Να γίνει πιο ανθρώπινος, πιο επικοινωνιακός, πιο φιλικός, απέναντι στο μοναδικό άτομο που ξέρει πλέον, ότι θα βρίσκεται πάντα εκεί για …«εσένα»…

Τα χρόνια φεύγουν, μεγαλώνουμε, αλλάζουμε, γινόμαστε πιο περίεργοι, όμως ότι απωθημένο έχει η καρδιά, πρέπει να το νιώσει, να το βιώσει, να μπει αυτή η ρημάδα η τελεία, μπας και ησυχάσουμε λιγάκι..
«Θέλω τόσα να σου πω, όμως δε με αφήνεις! Θέλω ακόμα τόσα να σου προσφέρω, να σε φροντίσω, να σε αγαπήσω περισσότερο, όμως μου γυρνάς τη πλάτη! Θέλω να σε αγγίξω, να σου δώσω εκείνο το φιλί, όμως έκρυψες τα μάγουλά σου, βρήκες τον τρόπο.. πάλι!»

Και τώρα πάλι μόνη, πάλι παρέα με τις αναμνήσεις μου, τις σκέψεις μου, προσπαθώ να κρατηθώ από κάπου, να μη ξεχάσω, εσένα που τόσα μου έχεις δώσει, όλα αυτά τα χρόνια, αλλά έτσι απλά κάθε λίγο και λιγάκι τα παίρνεις πίσω, γιατί τελικά ακόμα και αυτά, σου ανήκουν..!!
Όμως ξωτικό μου, τρελό και αλλοπαρμένο, καιρός να το πάρεις απόφαση, μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα, να δημιουργήσουμε τα απίστευτα, γιατί η μαγεία η δική σου, μαζί με τη δική μου, φτιάχνουν κάτι πολύ μοναδικό, κάτι το αξεπέραστο, κάτι που μόνο εμείς οι δύο, ξέρουμε ότι υπάρχει…

..εκείνη τη μαγική χρυσόσκονη..


Κριός
Επιτέλους ηρεμείτε και θα βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και την ερωτική σας ζωή! Αρκετά με τις δουλειές σας και τα κοινά, μη νομίζετε ότι η εργασιοθεραπεία, θα καλύψει κάποιο κενό! Και χρήματα περισσότερα να έρθουν, αν είστε σα τη καλαμιά στο κάμπο, να είστε σίγουροι ότι δε θα έχει καμία έννοια! Το βραδάκι, προβλέπετε sexy και ναι φτιάξτε ατμόσφαιρα, φορέστε τα αέρινά σας και απολαύστε κάτι πιο παθιάρικο..

Ταύρος
Σήμερα είναι μια μέρα που θα διαπιστώσετε ότι τελικά υπάρχουν φίλοι δίπλα σας, που σας αγαπούν και σας στηρίζουν! Μπορείτε να ανοίξετε τη καρδιά σας, να μιλήσετε για όλα αυτά που σας απασχολούν, θα βρείτε μεγάλη ανταπόκριση και κατανόηση συγχρόνως! Μιλήστε, βγάλτε τα εσώψυχά σας, πείτε τη γνώμη σας άφοβα, είναι πολύ θετική η ημέρα από μόνη της, που σίγουρα φέρνει κάποιες πολύ ευχάριστες εκπλήξεις!!

Δίδυμος
Μέρα που θα ξεχάσετε για λίγο τη γκρίνια σας, αφού ξαφνικά θα δείτε κάποιο φως, κυρίως στα επαγγελματικά σας ζητήματα! Μέχρι και τις 30, πετάει η ομάδα, για αυτό οτιδήποτε έχετε μέσα στο μυαλό σας, πρέπει να το κάνετε ή να το ζητήσετε! Αν ψάχνετε για δουλειά, οι σημερινές επαφές, θα είναι αρκετά ελπιδοφόρες και θα νιώσετε επιτέλους λίγο από εκείνο το συναίσθημα, που λέγεται σταθερότητα και ας είναι προσωρινή..!!

Καρκίνος
Και ναι σήμερα θα πάτε να γραφτείτε στο γυμναστήριο, στη χορωδία, σε εκείνο το φιλοζωικό σύλλογο, πάντως το ομαδικό για δεύτερη ημέρα, δε το γλιτώνετε!! Αφού επιμένουν τα άστρα, καιρός να ξεβολευτείτε λιγάκι από τα συνηθισμένα και να κοινωνικοποιηθείτε λίγο περισσότερο! Άλλωστε εάν έχετε και κάποιο φίλο ή φίλη μαζί θα είναι ακόμα καλύτερα! Ξεκολλήστε από το καναπέ!!

Λέων
Θα πέσετε με τα μούτρα στα ερωτικά σας ζητήματα και σήμερα ειδικά αν καταφέρετε να αλυσοδέσετε το σύντροφό σας, θα είναι θαύμα! Αυτό που επιθυμείτε αρκετά, είναι λίγη σταθερότητα, περισσότερη αγάπη και φροντίδα και να ακούσετε και κανά γλυκόλογο! Ωραία όλα αυτά, όμως θα πρέπει και εσείς από τη πλευρά σας να κουνήσετε λιγάκι το δαχτυλάκι σας, γιατί οι παγοκολόνες δε προσφέρουν τίποτα, πέρα από ψύχος..

Παρθένος
Μετά από τις τελευταίες φουρτούνες, νιώθετε κάπως περίεργα, κυρίως στα ερωτικά σας ζητήματα! Όμως σήμερα, ο σύντροφός σας, θα έρθει λίγο με την ουρά στα σκέλια, λίγο μετανιωμένος, γεμάτος από αγάπη, να σας δώσει εκείνα που αποζητούσατε τις προηγούμενες ημέρες! Δείξτε του εμπιστοσύνη, δώστε του μια ευκαιρία ακόμα και φτιάξτε το κλίμα για ένα υπέροχο ΣΚ!! Επαγγελματικές επιτυχίες, έρχονται!

Ζυγός
Κάτι θα σας αναθέσουν, πολύ διαφορετικό από αυτό που ήδη ασχολείστε επαγγελματικά. Καλά θα κάνετε να το αναλάβετε, δίχως ιδιαίτερη σκέψη, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι τόσο εκπληκτικό, που θα σας βοηθήσει πολύ στα μελλοντικά σας σχέδια! Εάν είστε δυσαρεστημένοι με αυτό που κάνετε, βρείτε τρόπο να το αλλάξετε, όσο δύσκολο και αν είναι. Μη ξεχνάτε ότι ο ψυχικός σας κόσμος και η τσέπη σας έχουν προτεραιότητα μεγάλη!

Σκορπιός
Λοιπόν, σας ξημέρωσε μια φοβερή ημέρα! Βασικά θα σας κάνουν μια πρόταση για να νυχτοπερπατήσετε και θα πείτε το ναι, ο κόσμος να γυρίσει τούμπα! Βγείτε έξω, διασκεδάστε, ντυθείτε ωραία και αφεθείτε στη μαγεία της νύχτας! Αρκετοί έχετε καιρό να το κάνετε αυτό, όμως σήμερα τα άστρα θα βάλουν το χεράκι τους και θα το πετύχουν! Ξεχάστε για λίγο το κρεβάτι σας και πετάξτε τη γεροντίλα, στο χωράφι πιο κάτω..!!

Τοξότης
Γεμάτοι από αυτοπεποίθηση θα είστε σήμερα και με κόσμο που θα επιλέξετε μόνο εσείς! Θετική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις, για αυτό μη κάνετε τίποτα που θα μπορούσε να το αλλάξει αυτό! Αφιερώστε χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους, βοηθήστε τους αν χρειαστεί, πάντως τα δανεικά αλεύρια .. δεν είναι τυχαίες λέξεις, που απλά ειπώθηκαν! Μην είστε καχύποπτοι και μην αμφιβάλλετε για τους φίλους σας!!

Αιγόκερως
Γεμάτη πολύ η ημέρα σας, από υποχρεώσεις όλων των ειδών! Μη τρελαίνεστε, όλα θα τα καταφέρετε μια χαρά, αφού πλέον γνωρίζετε προς τα πού βαδίζετε και με ποιους έχετε να κάνετε! Κόσμος από εδώ, τηλέφωνα από εκεί, ένας αχταρμάς σωστός, όμως όταν σουρουπώσει το χαμόγελό σας, θα φτάνει ως απέναντι, αφού θα είστε σίγουροι πλέον για τη κάθε σας επιλογή! Και εσείς τη Παρασκευή βρήκατε, για τα δύσκολα..??

Υδροχόος
Χαμογελάστε χρυσά μου, γιατί σήμερα είναι η ημέρα σας! Τα χρήματα που τόσο καιρό προσμένατε με μεγάλη αγωνία, τελικά φτάνουν στα χέρια σας και είναι όλα δικά σας! Για τόση χαρά μιλάμε!! Κάθε επαγγελματική κίνηση που κάνατε στο παρελθόν, πλέον αποδίδει και η κατάσταση θα γίνει και ψιλό μόνιμη, συνεπώς η χαρά σας ακόμα μεγαλύτερη! Χαμογελάστε, ηρεμίστε και απολαύστε τις ημέρες που έρχονται.. Είναι όλες δικές σας!!!

Ιχθύες
Μαζί με τα σύννεφα που θα έρθουν, μαζί με τις δροσοσταλίδες που θα πέσουν, θα νιώσετε μια επιθυμία να συναντήσετε ένα άτομο, που καιρό έχετε να ανταμώσετε! Μια νοσταλγία για το παρελθόν, για μια σχέση, για μια φιλία, κάτι παράξενο θα νιώσετε και αυτό θα σας οδηγήσει σε πράξεις, λίγο μυστήριες, άκρως μυστικές, πάντως κάτι μου βρωμάει, εδώ πέρα! Κάντε αυτό που θέλετε, όμως το νου σας, στις συνέπειες!!!

[email protected]
magicfariel.blogspot.com

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share