Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα 24/04/2014 by F’Ariel!

24 Απριλίου 2014
Τα Ζώδια σήμερα 24/04/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κοιτάζω έξω από το παράθυρο και σκέφτομαι ότι πάλι θα πάω να κλειστώ στο γραφείο, πάλι θα κάνω τα ίδια και τα ίδια, ενώ στη πραγματικότητα, θα ήθελα να ταξιδέψω οδικώς!

Ναι να μπω στο αμάξι, στη θέση του συνοδηγού φυσικά, να δέσει και η μέση μου αφού ξαφνικά διαλύεται και αυτή, να με ζεστάνει ο ήλιος λίγο περισσότερο, να ακούσω τη μουσική μου και να φωτογραφίσω με τα μάτια μου, χίλιες εικόνες! Τι ωραία που θα ήταν…

Το δε φοβερό της υπόθεσης είναι η στιγμή που ονειρεύομαι με τα μάτια ανοιχτά! Η ταχύτητα του αυτοκινήτου, παρέα με τις σκέψεις μου, συγχρονίζονται και οι μηχανές παίρνουν μπρος, για εκείνο το φοβερό παιχνίδι, της τηλεπάθειας!! Όμως πάντα μια λακκούβα με ξυπνά, όλο και κάποιο φορτηγό με τρομάζει, όλο και ακόμα μια στάση διοδίων μου χαλά τον ειρμό μου..
Όμως αν κάνω πιο πέρα το βλέμμα, θα αντικρίσω τα καταπράσινα βουνά μας, τη καταγάλανη τη θάλασσα και ναι με μια ανάσα από το καθαρό οξυγόνο της φύσης, είναι αρκετή, για να θέλω να συνεχίσω και ας μην υπάρχει προορισμός..

εγώ ξεσηκώθηκα.. εσύ θα με πάρεις μαζί σου.. ??


Κριός
Είστε έτοιμοι να κάνετε μια μικρή επανάσταση, αφού πάλι κάτι δε σας αρέσει, είτε στη δουλειά, είτε στη προσωπική σας ζωή! Κάποια πράγματα σας κουράζουν πολύ, ιδιαίτερα εάν είναι επαναλαμβανόμενα, όμως αυτή τη φορά, θα πρέπει πάλι να επανεξετάσετε όλες τις περιπτώσεις πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις! Βασικά καθίστε φρόνιμα, γιατί το ρίσκο μερικές φορές δε φέρνει θετικά αποτελέσματα!

Ταύρος
Πάνε τα κέφια για σήμερα, αφού νιώθετε να πνίγεστε από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και ναι η κοπάνα από τη δουλειά, θα είναι η πρώτη σας η σκέψη! Όμως αύριο τελειώνει η εβδομάδα, δεν αξίζει το κόπο να εκτεθείτε εξαιτίας της τεμπελιάς σας! Η κούραση που νιώθετε είναι έντονη και από διάθεση όχι και τόσο καλή! Ναι έχετε μπλέξει πάλι με ένα σκασμό υποχρεώσεις, όμως έτσι είναι ο αγώνας για τη ζωή!!

Δίδυμος
Σήμερα θα προσπαθήσουν να σας στριμώξουν στη γωνιά και να σας επιβληθούν με κάθε τρόπο! Μπορεί να αφορά τη δουλειά σας, ίσως και τη σχέση σας, πάντως με το ζόρι δουλειά δε γίνεται! Ακούστε τι έχουν να σας πουν, όμως μη δώσετε και μεγάλη σημασία, αφού μια από τα ίδια! Βέβαια, επειδή είστε υπερβολικά φορτισμένοι τον καιρό αυτό, ίσως να αντιδράσετε περίεργα, όμως σίγουρα ότι έχετε να πείτε, θα το πείτε!!! Και μετά το χάος..

Καρκίνος
Ετοιμαστείτε να σας ξεσηκώσουν για κάτι ομαδικό! Όχι μη σκέφτεστε πονηρά, δεν αφορούν όλα το σεξ! Οι φίλοι σας, θα σας προτείνουν, ή να πάτε ένα γυμναστήριο all together, ή να γραφτείτε σε ένα σύλλογο, πάντως κάτι να κάνετε παρέα, για να γεμίσει η ημέρα σας πιο ευχάριστα! Μη βαριέστε, αυτή τη φορά το έχετε και εσείς ανάγκη, αφού ψάχνετε καιρό τώρα να βρείτε τρόπους χαλάρωσης τέτοιου είδους!

Λέων
Καλό είναι σήμερα να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό! Επειδή όμως δε συμβαίνει συχνά αυτό, θα κάνετε το λάθος να το ανοίξετε και να αντιδράσετε σε λόγια που δε θα σας αρέσουν! Από το να γαυγίζετε άσκοπα, μιλήστε σε πιο ήπιους τόνους και φροντίστε οι άλλοι να σας καταλάβουν καλά! Παρεξηγήσεις, εντάσεις, ασυνεννοησία, όλα θα παίξουν, αν δε το χειριστείτε σωστά! Στη τελική μασήστε τσίχλα!!

Παρθένος
Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θέλετε να κάνετε μερικές αλλαγές στη ζωή σας! Όμως επειδή το νευρικό σας σύστημα δεν είναι και στα καλύτερα του, θα σας πρότεινα να ξεκινούσατε μια γιόγκα και μετά όλα τα άλλα! Πού χρόνος για τέτοια σπορ, όμως κάπου στο πολυάσχολο πρόγραμμά σας θα χωρέσει, αν όντως το θέλετε! Αλλιώς κάντε κάτι το διαφορετικό, έτσι απλά για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα!

Ζυγός
Βέβαια, αφού οι τσέπες σας είναι άδειες ξανά, σήμερα θα τα βάλετε όλα κάτω και θα οργανωθείτε από την αρχή! Πόσες φορές το έχετε κάνει αυτό και άλλες πόσες πρόκειται! Μη νευριάζετε, γιατί αν κάνετε μια αναδρομή στο παρελθόν, θα δείτε ότι και μεγάλη ζωή έχετε κάνει και επενδύσεις ζωής, για αυτό τώρα απλά συμβιβαστείτε και προχωρήστε με πυξίδα το ένστικτό σας! Ναι αυτό θα σας οδηγήσει, αφού μόνο αυτό γνωρίζει πώς θα ξελασπώσετε!!!

Σκορπιός
Λοιπόν, κρατηθείτε! Η ημέρα σας θα είναι άκρως ερωτική και όχι μόνο! Ξαφνικά, θα λάβετε τις απαντήσεις που καιρό αποζητάτε, ναι θα υπάρξει τρελή ανταπόκριση από το άτομο που τόσο σας αρέσει και ίσως αυτή τη φορά να είναι και μόνιμο!! Πάντως, χαμογελάστε, γιατί ότι και αν προκύψει σήμερα, θα έχει θετικά αποτελέσματα, κυρίως στη προσωπική σας ζωή! Καιρός να γίνετε εσείς το πρώτο πρόσωπο!!!

Τοξότης
Και ξαφνικά σας παίρνει τηλέφωνο μια παλιά σας αγάπη, ή ακόμα καλύτερα τη συναντάτε στο δρόμο και παθαίνετε σοκ! Η ημέρα των εκπλήξεων, όχι και τόσο των χαρωπών, αφού και αυτό να μη συμβεί, τη συνάντηση τη περίεργη θα τη κάνετε και ναι θα έρθετε σε δύσκολη θέση! Όσο και αν θελήσουν να αναφερθούν στο παρελθόν, εσείς μη δώσετε σημασία και φυσικά καμία συνέχεια, γιατί η δική σας γούνα θα καεί!!

Αιγόκερως
Και ναι μια δύσκολη ημέρα ξημέρωσε, κυρίως στο χώρο της εργασίας σας! Ξαφνικά θα σας τρίξουν τα δόντια και θα προσπαθήσουν να σας τη βγουν με κόκκινο! Βέβαια εσείς δε μασάτε από κάτι τέτοια, για αυτό δίχως να χαλάσετε τη ζαχαρένια σας και δίχως να παρεκτραπείτε από συμπεριφορές παράλογες, βάλτε τους όλους στη θέση τους! Ο καθένας, το τίτλο του με τις ικανότητές του!! Ψυχραιμία, μπόρα είναι θα περάσει..

Υδροχόος
Πάλι με κάτι τα έχετε πάρει στο κρανίο όμως αυτή τη φορά δεν έχετε και τόσο δίκιο! Μη πάρετε καμία βιαστική απόφαση και φυσικά μη πείτε σε κανέναν τίποτα! Οτιδήποτε και αν ξεστομίσετε σήμερα, θα το μετανιώσετε και μετά θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα αν κάνετε πίσω, ή αλλάξετε γνώμη! Αφήστε την ημέρα σας να κυλήσει ήρεμα, απομονωθείτε καλύτερα από τους πάντες και δημιουργήστε κάτι για τη πάρτη σας και μόνο!!!

Ιχθύες
Χρέη, λογαριασμοί, εκκρεμότητες από το παρελθόν, πάντως κάτι θα σκάσει στα καλά καθούμενα και θα αναστατωθείτε πολύ! Οτιδήποτε και αν προκύψει σίγουρα έχετε τα φόντα για να το αντιμετωπίσετε, είτε αυτό αφορά οικονομικό θέμα, είτε επαγγελματικό, είτε φιλικό! Πάντως ξαφνικά η ημέρα σας θα γίνει χαώδες και τα νεύρα σας θα κάνουν πάρτι! Δώστε τη σημασία που χρειάζεται για να καταλαγιάσει το πράγμα!!

[email protected]
magicfariel.blogspot.com

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share