Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για το υπόλοιπο της εβδομάδας;;;

23 Απριλίου 2014
ΖΩΔΙΑ: Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για το υπόλοιπο της εβδομάδας;;;

Κριός
Φτιάχνει πολύ το κέφι σου, κυρίως από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Βρίσκεσαι σε ανοδική πορεία, αναγνωρίζεται η αξία σου και αναλαμβάνεις κάτι νέο! Μια προαγωγή ή μια αύξηση να την περιμένεις, πολύ σύντομα. Βρίσκεις ακόμα χρόνο και για το ταίρι σου, αγαπάς ξανά. Τυχερή ημέρα στον έρωτα στις 25/4, γι' αυτό αν είσαι μόνη και σου αρέσει κάποιος, φρόντισε να το δείξεις με κάθε τρόπο. Στις 29/4 απογειώνεσαι από ένα επαγγελματικό ευχάριστο μαντάτο.

Ταύρος
Ακόμα καλύτερες οι ημέρες σου, αφού θα γεμίσουν από ευχάριστες εκπλήξεις, από φίλους και ο έρωτας σου ξαναχτυπά την πόρτα. Ευκαιρία, να γίνεις πιο επικοινωνιακή, να βγεις, να διασκεδάσεις και να χαλαρώσεις λιγάκι κυρίως στις 25-29/4. Όμως αλλαγές έρχονται και στη δουλειά σου, αφού δεν φοβάσαι να αναλάβεις περισσότερα και ο στόχος σου είναι να πραγματοποιήσεις ακόμα ένα όνειρό σου. Η Νέα Σελήνη σε βοηθάει να πάρεις άμεσες και πολύ αποτελεσματικές αποφάσεις.

Δίδυμος
Σε ενδιαφέρει η δουλειά και τίποτε άλλο. Η προσοχή σου στραμμένη εκεί, ψάχνεις την ευκαιρία, που αν είσαι συγκεντρωμένη και σοβαρή, θα την αρπάξεις και θα απογειωθείς. Από τις 27/4 ως τις 29/4, ως διά μαγείας, θα βρίσκεσαι στο σωστό μέρος, με ανθρώπους που πραγματικά θα καταφέρουν να σε βοηθήσουν, γι' αυτό άνοιξε τα αυτιά σου, γιατί κάθε λέξη κρύβει και μια βαθύτερη έννοια. Μην απογοητεύεσαι αν είσαι μόνη, θα έρθει και αυτό!

Καρκίνος
Μέρες που θα τις αφιερώσεις κυρίως στους φίλους σου. Από τις 24-29/4 θα το ρίξεις στις βόλτες, θα κάνεις εκείνες τις συγκεντρώσεις που λατρεύεις πολύ, ταινίες, φαγητό, κρασάκι, θα χαλαρώσεις όπως εσύ προτιμάς! Αν ψάχνεις για δουλειά, κάνε όλες τις επαφές σου, μη φοβηθείς να ζητήσεις εκείνη τη χάρη και λίγο θράσος δεν βλάπτει. Τυχερές ημέρες στις 28-29/4, προσπάθησε να τις εκμεταλλευτείς καταλλήλως.

Λέων
Αλλάζει η διάθεσή σου προς το καλύτερο και καταφέρνεις να συνδυάσεις δουλειά και έρωτα, δίχως να χαλάσεις τις ισορροπίες. Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, ανανεώνεσαι και ψάχνεις τρόπους να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου ξανά. Ωραία όλα αυτά, αλλά πρόσεξε μην ξεπαραδιαστείς, άνευ λόγου και αιτίας. Καλές ημέρες για να αποδείξεις την αξία σου στη δουλειά και να ζητήσεις μια αύξηση. Όποιος τολμά και όποιος ζητά κάτι κερδίζει στο τέλος, γι' αυτό άσε στην άκρη τις ντροπές.

Παρθένος
Θα το ζήσεις λίγο το αλατοπίπερο τις ζωής, αφού από τη μια θα βρίσκεσαι στα μαχαίρια με το σύντροφό σου και από την άλλη θα σε αγαπάει περισσότερο από ποτέ! Μετά τις 23/4 θα ηρεμίσουν λίγο τα πράγματα, γι' αυτό απόφυγε τις εντάσεις όσο μπορείς. Το επαγγελματικό ταξίδι δεν το γλιτώνεις, φεύγεις κάπου έστω για λίγες ημέρες, θες δεν θες. Εκμεταλλεύσου το για να μάθεις νέα πράγματα που αργότερα θα σου φανούν χρήσιμα.

Ζυγός
Επιτέλους έφτασαν οι ημέρες που θα χαρείς και εσύ αρκετά. Ο έρωτας επιστρέφει δυναμικά, πάθος, σεξ και πολλή αγάπη, έτσι για να σου θυμίσουν γιατί υπάρχεις στον κόσμο αυτό. Στις 29/4 απογειώνεσαι, σου προκύπτει και μια περιπέτεια, που πρέπει να τη ζήσεις. Σου αναθέτουν μια νέα δουλειά, που ίσως καιρό να την ήθελες, γεμίζει ξανά η τσέπη σου με χρήμα και δεν υπάρχει κανείς και τίποτα, για να σου χαλάσει τα σχέδια.

Σκορπιός
Το μπουρίνι φεύγει για τα καλά από τη ζωή σου. Να περιμένεις μια πρόταση γάμου, γιατί αυτό θέλουν τα άστρα για εσένα. Από τις 25/4 ως τις 27/4 ο έρωτας μπαίνει δυναμικά στη ζωή σου και δεν σε αφήνει σε χλωρό κλαρί. Πες το ναι, μη φοβάσαι! Στη δουλειά έρχεται μια ανανέωση, κυρίως μετά τις 29/4, αφού κάτι αλλάζει, όμως βρίσκεις αμέσως κάτι νέο, φεύγεις μακριά, ταξιδεύεις και προχωράς άφοβα τη νέα σου ζωή.

Τοξότης
Ερωτικά μπερδέματα έρχονται ολοταχώς! Επιστρέφει μια παλιά σου αγάπη, ένας φίλος εκδηλώνεται έτσι ξαφνικά, πάντως είτε έχεις σχέση είτε όχι, το χάος θα το βιώσεις, έστω και για λίγο. Θα βρεθείς σε ένα δίλημμα, όμως πρόσεξε, η επιλογή σου να είναι το σωστό και ηθικό! Από τις 26 και μετά σου κάνουν μια νέα πρόταση στη δουλειά, που θα χρειαστεί κότσια για να την αναλάβεις. Κράτα μικρό καλάθι και προχώρα.

Αιγόκερως
Δεν έχεις μυαλό για τις δουλειές σου, αφού η άνοιξη σε έχει χτυπήσει κανονικά και το ενδιαφέρον σου για τον έρωτα και την προσωπική σου ζωή είναι μεγάλο! Στις 26-27/4 θα κάνεις τα πάντα για να αναθερμάνεις τη σχέση σου, ή αν είσαι μόνη θα εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου στο άτομο που σου αρέσει. Στη δουλειά θα προσπαθήσουν να σου περάσουν το δικό τους, όμως εσύ παρέμεινε πιστή στις απόψεις σου.

Υδροχόος
Το παίρνεις απόφαση να ασχοληθείς με το σπίτι και τους δικούς σου ανθρώπους. Αυτή τη φορά η ανασφάλεια που νιώθεις θα σε ωθήσει να διακοσμήσεις το σπίτι σου διαφορετικά, ακόμα και τοίχο μπορεί να ρίξεις - πάντως η ανανέωση είναι σίγουρη! Με φίλους και οικογένεια θα νιώσεις ξανά τη θαλπωρή και αναρωτιέσαι γιατί να μην είναι έτσι κάθε μέρα... Το χρήμα επιστρέφει στην τσέπη σου, κυρίως από τις 25/4 και μετά.

Ιχθύες
Σε μια ανακατωσούρα θα βρίσκεσαι όλες τις ημέρες αυτές. Φίλοι, γνωστοί, συνάδελφοι, όλοι θα είναι στα πόδια σου και θα ακούς ό,τι μπορεί να σκέφτεται ο καθένας από αυτούς. Το σίγουρο είναι ότι τα νέα που θα ακούσεις θα είναι δυσάρεστα και θα σε πικράνουν, όμως πριν αποφασίσεις να κρεμάσεις εκείνες τις μαύρες τις κουρτίνες, κάνε μια έρευνα... Βελτίωσε τις σχέσεις σου στη δουλειά, ταξίδεψε και ανανεώσου. Ένα φλερτ φέρνει έναν μεγάλο έρωτα!


ο Ταύρος, το ζώδιο του μήνα, έχει αναλυτικές προβλέψεις εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΖΩΔΙΑ & ΑΣΤΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share