Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα 14/04/2014 by F’Ariel!

14 Απριλίου 2014
Τα Ζώδια σήμερα 14/04/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μεγάλη Εβδομάδα, έφτασε τόσο γρήγορα, όπως θα φτάσει και το καλοκαίρι και ξανά χειμώνας και κάπως, έτσι με μια ταχύτητα τρελή, περνούν τα χρόνια και αναρωτιόμαστε στο τέλος, τι έγινε..!!

Μέρες, που φέρνουν μαζί τους τη λύπη, αφού το Πάσχα δεν είναι μια γιορτή χαρμόσυνη, αντιθέτως είναι ένα γεγονός, που μας υπενθυμίζει ότι ακόμα και τώρα, στο σήμερα που ζούμε, οι Γραμματείς και οι Φαρισαίοι εξακολουθούν να κυριαρχούν, να κάνουν κουμάντο και να καταστρέφουν τις ζωές του απλού κοσμάκη!

Όμως έχω τα δικά μου βάσανα, για να ασχοληθώ με όλο αυτό το πανηγύρι που διαδραματίζεται μπροστά μου, αφού έχει ξεχυθεί ο κάθε κουστουμάτος και η κάθε μαντάμ, στους δρόμους και μοιράζουν υποτιθέμενες υποσχέσεις, σε μια χώρα, που ίσα παίρνει ανάσα, γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα!

Και πάλι με αφήνουν παγερά αδιάφορη, όλα αυτά, αφού το μόνο που με νοιάζει είναι ο ψυχικός μου κόσμος, που πάλι διαλύεται από λεπτό σε λεπτό, αφού για ακόμα μια φορά με χτύπησε ο γνωστός κεραυνός, ενός αποχαιρετισμού, που ποτέ δεν επέλεξα, ποτέ δεν επιθύμησα, ποτέ δε μου έπεφτε λόγος! Ξανά από την αρχή, όμως δεν είναι έτσι! Δε ξέρω όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε και πιο ευαίσθητοι? Πιο συναισθηματικοί? Πιο εξαρτημένοι, από αυτό που αγαπάμε περισσότερο? Ειλικρινά, ψάχνω για απαντήσεις, που ίσως ποτέ να μη λάβω, γιατί έτσι είναι η ζωή…

Ο δρόμος, προς το άγνωστο και όπου μας βγάλει..

Κριός
Σήμερα θα είστε κάπως απρόβλεπτοι, αφού κανείς δε θα μπορέσει να καταλάβει τι θέλετε ακριβώς, ή τι επιθυμείτε, ακόμα και για ευχαρίστηση! Βασικά, θα κάνετε πράξεις σχετικά αδικαιολόγητες, ίσως και παράλογες για μερικούς, όμως η αντίδραση θα σας σπρώξει σε τέτοιες συμπεριφορές και ίσως να ακολουθήσουν και εντάσεις! Αν έχετε όρεξη για παιχνίδια, κυρίως εγκεφαλικά, καλά να περάσετε!

Ταύρος
Μέρα που θα είστε πάρα πολύ αφηρημένοι, γεγονός που μπορεί να σας προκαλέσει ατυχήματα, κυρίως αν οδηγείτε, ή κυκλοφορείτε σε τίποτα σκάλες! Καλά θα κάνετε να προσέξετε λιγάκι, γιατί και το σύμπαν θα βάλει το χεράκι του σε αυτό! Ότι και αν σας πουν, προσπεράσετε το εάν δε σας ενδιαφέρει, ή ψάξτε το καλύτερα, για να μάθετε την αλήθεια που κρύβεται από πίσω! Ας είστε λοιπόν και λίγο καχύποπτοι!!

Δίδυμος
Αγαπητά μου να περιμένετε να σας καθίσουν στο σκαμνί και να ακούσετε τη κατσάδα της ζωής σας! Εσείς μπορεί να τα βλέπετε τα πράγματα πιο απελευθερωμένα, όμως οι τριγύρω που πατούν γερά στα πόδια τους ή έχουν σκέψεις λίγο παλαιολιθικές, ανησυχούν για τη πορεία σας και θα κάνουν τα πάντα για να σας ταρακουνήσουν! Καλά θα κάνετε αυτή τη φορά να σωπάσετε, γιατί κάθε λέξη θα κρύβει πολύτιμες πληροφορίες για το αύριο!!



Καρκίνος
Όλη σας η προσοχή στραμμένη στα επαγγελματικά σας ζητήματα, αφού έχετε πάρει φόρα και κανείς δε σας σταματά! Θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα συγχρόνως, όμως αυτό δε γίνεται και θα κάτσει και μια στραβή, που θα σας φέρει λίγο τα πάνω κάτω στο πρόγραμμά σας! Τη κατσάδα δε τη γλυτώνετε για αυτό χωρίς πολλές κουβέντες, αποδεχθείτε το λάθος σας και προχωρήστε αθόρυβα παρακάτω!!

Λέων
Το μυαλό σας σήμερα, θα παίξει επικίνδυνα παιχνίδια, καλό είναι να μην ακολουθήσετε! Όμως η δύναμή του είναι τόσο μεγάλη, που πάλι σκέψεις σκοτεινές, θα βολτάρουν άφοβα και πάλι θα πέσετε στα πατώματα, είτε υπάρχει λόγος, είτε όχι! Πάντως αν βρείτε την ευκαιρία να το σταματήσετε, θα ήταν το τέλειο, για αυτό μη μείνετε μόνοι, ας έχετε και κανέναν φίλο δίπλα σας, όχι τίποτα άλλο να γλυτώσουμε το χαρακίρι!!!

Παρθένος
Με το καλημέρα σας θα πρέπει να πληρώσετε διάφορους λογαριασμούς, γεγονός που θα σας εξαντλήσει κυρίως ψυχολογικά! Δύσκολη ημέρα, αφού πάλι θα ξεπαραδιαστείτε, ίσως αυτή τη φορά άνευ λόγου και αιτίας και τίποτα και κανείς δε θα καταφέρει να σας φτιάξει το κέφι! Σκεφτείτε όμως, ότι θα απαλλαγείτε από ένα άγχος και θα μπορέσετε να κοιμηθείτε λίγο καλύτερα απόψε! Η αναβολή δε παίζει σε καμία περίπτωση!!

Ζυγός
Μέρα που θα πρέπει να τα βάλετε κάτω είτε με το ταίρι σας, είτε με αυτούς που συνεργάζεστε άμεσα στη δουλειά και να λύσετε ένα θέμα, που σας βασανίζει καιρό τώρα! Καλά θα κάνετε να ακούσετε με προσοχή, τι έχουν οι άλλοι να σας πουν, είτε συμφωνείτε μαζί τους, είτε όχι! Οι αντίθετες απόψεις, φέρνουν λύσεις πιο ισορροπημένες, αφού στο τέλος θα πρέπει να ικανοποιηθούν και οι δυο πλευρές, έστω και λίγο!! Το νου σας..

Σκορπιός
Ξεκίνησε μια φοβερή ημέρα για εσάς, θετική από όλες τις απόψεις! Βασικά κάποια όνειρά σας θα πάρουν σάρκα και οστά που λένε και θα εκπλαγείτε με αυτά που θα έρθουν! Οτιδήποτε έχετε στο μυαλό σας, αν το χειριστείτε σωστά και με όμορφο τρόπο, τότε θα γίνει πολύ σύντομα δικό σας! Ξεχάστε τις γκρίνιες, διώξτε την ανασφάλεια και μεγαλουργήστε εκεί που εσείς γνωρίζετε καλύτερα!!!

Τοξότης
Τα ερωτικά σας θα σας απασχολήσουν κυρίως που είναι κάπως παράξενα! Είτε είστε σε σχέση, είτε γνωρίσατε κάποιον πρόσφατα, νιώθετε ότι πρέπει να μάθετε την αλήθεια, τα συναισθήματα του και να δείτε προς τα πού τραβά το πράγμα! Καλά θα κάνετε να μη πιέζετε τις καταστάσεις γιατί θα έρθουν τα αντίθετα αποτελέσματα! Δεν είναι και τόσο ιδανικές οι ημέρες αυτές για ερωτικές αποκαλύψεις! Αφήστε το για αργότερα!


Αιγόκερως
Μέρα σχετικά χαοτική σας ξημέρωσε που θα πρέπει να βγάλετε το φίδι από τη τρύπα και ας χρειαστεί να τα βάλετε και με τους 300! Δύσκολα τα πράγματα, γιατί από τη μια η οικογένειά σας, κάνει πλάνα, οργανώνεται για αυτά που θα έρθουν, από την άλλη η δουλειά σας, που απαιτεί τα απίστευτα σε χρόνους διαστημικούς, ο αχταρμάς ο ίδιος! Όλοι έχουν τα δίκια τους, όμως βγάλτε μαστίγιο και βάλτε μια τάξη!!

Υδροχόος
Σήμερα θα ακούσετε διάφορα, όμως δε θα πρέπει να δώσετε καμία σημασία! Ο κόσμος δε χρωστάει μια καλή κουβέντα! Τα νεύρα σας όχι και σε πολύ καλή κατάσταση, αφού υπάρχουν κάποια πράγματα που σας ενοχλούν, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα και δε βρίσκετε και τη κατάλληλη στήριξη, γεγονός που θα σας εξοργίσει κανονικότατα! Καλά θα κάνατε να ηρεμίσετε και να μη πείτε κουβέντες που θα τσακίσουν κόκαλα, γιατί μετά θα είναι ακόμα πιο δύσκολο..!! Ψυχραιμία..

Ιχθύες
Μπορεί η ημέρα σας να ξεκινήσει λίγο στραβά, με κάποια εμπόδια στον ορίζοντα, όμως από το μεσημέρι και μετά θα εμφανισθούν εκείνες οι ηλιαχτίδες, που φέρνουν μαζί τους την ελπίδα και την αισιοδοξία! Όλα θα πάνε μια χαρά, δε χρειάζεται να κρεμάστε ακόμα εκείνες τις μαύρες τις κουρτίνες! Πιστέψτε σε αυτά που κάνετε, είτε στη δουλειά, είτε στη προσωπική σας ζωή και θα λάβετε ότι σας αξίζει!

[email protected]

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share