Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα παραγωγικά και μη ζώδια! Διαβάστε πώς κάθε ζώδιο ολοκληρώνει μια εργασία

12 Απριλίου 2014
Τα παραγωγικά και μη ζώδια! Διαβάστε πώς κάθε ζώδιο ολοκληρώνει μια εργασία

Κάθε άνθρωπος έχει τον τρόπο του! Έτσι και στην εργασία: Άλλα ζώδια είναι παραγωγικά, άλλα όχι και τόσο. Κάποια από τα ζώδια τα φορτώνουν στον κόκκορα, ενώ άλλα δουλεύουν με το πάσο τους!

Κριός: Ξεκινάει με φόρα, ΜΕ ιδέες και ύφος αρχηγού. Επιστρατεύει όλη του την εξυπνάδα και τέλος δεν υπάρχει, καθότι έχει αναλάβει -τρομάρα του- 20 project μαζί...

Ταύρος: Θα το σκεφτεί. Θα το καλοσκεφτεί. Θα αλλάξει 15 γκριμάτσες καμία εκ των οποίων δεν μας βοηθάει να καταλάβουμε τι σκοπεύει να κάνει. Στο τέλος παραδίδει το έργο, λίιιιιγο εκτός χρονικών ορίων... Ασφαλώς και θα τα κατάφερνε όμως!

Δίδυμος: Δε χρειάζεται καν να του εξηγήσετε ποιό είναι το project και τι θέλετε να γίνει. Έχει ήδη περάσει στην υλοποίηση του, απλά κι αυτός, σαν το Κριό, μπορεί και να μην είναι εκεί στο τέλος.

Καρκίνος: Εδώ μάλιστα! Ο άνθρωπος, ξέρει να παράγει. Ας τον βοηθήσει λίγο ο Δίδυμος στο στήσιμο της ιδέας κι εκείνος ξέρει πως να υλοποιήσει...(Συγχαρητήρια, έχουμε νικητή).

Λέοντας: Βεβαίως θα τον βάλουμε επικεφαλή. Βεβαίως και θα το υλοποιήσει. Βεβαίως όχι εκείνος...

Παρθένος: Να ποιός υλοποιεί για τον Λέοντα, τον Κριό, τον Δίδυμο κι όλους τους καμένους αυτού του ζωδιακού. Χρειάζεται επεξήγηση?

Ζυγός: Όταν με το καλό πάρει απόφαση και δεν ταλαντευτεί από 1000 +1 απορίες και αμφιβολίες, θα το παραδώσει: το πνεύμα.

Σκορπιός: Δε θέλει πίεση το παιδί. Θα σας βγάλει την ψυχή και ασπροπρόσωπους. Τι νομίζατε?

Τοξότης: Τον ενδιαφέρει. Θα το αναλάβει. Θα το πετύχει. Θα γεμίσει εμπειρίες. Θα λουφάρει επίσης με την πρώτη ευκαιρία. Αμ, πως!

Αιγόκερως: Μην το ζαλίζουμε άλλο. Εννοείται πως το έργο θα το πετύχει. Μα πώς τολμάς και τον προσβάλλεις?!!!

Υδροχόος: Μια κάποια σταθερότητα την έχει. Μια κάποια διαφορετική οπτική γωνία, επίσης. Μια κάποια μέρα, θα το παραδώσει.

Ιχθύς: Να μου ζήσει το φιλότιμο! Από αυτό να τον πιάσετε, κι ίσως να πιάσετε κι εσείς κάτι στέρεο στα χεράκια σας, πέρα από τα μεγάλα του οράματα!

astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share