Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα 12/4! Τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα;;;

12 Απριλίου 2014
Τα ζώδια σήμερα 12/4! Τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα;;;

Τι λένε για εσάς τα άστρα σήμερα Σάββατο 12 Απριλίου;;;

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Η ομολογία ότι εσύ χρειάζεσαι μια γενναία αλλαγή θα σου δώσει το έναυσμα να προχωρήσεις σε καινούργιες διαδικασίες και τομές που είναι αναγκαίες για την ζωή σου. Η πειθαρχία θα σε κάνει να αξιολογήσεις καλύτερα τις δυνατότητές σου.
Έρωτας: Η προσωπική σου πείρα μερικές φορές χάνεται μπροστά σε κάποιες φάσεις που δεν μπορείς να εξηγήσεις με την συμπεριφορά ενός ατόμου που μπορεί να είναι Παρθένος. Το καλό είναι ότι θα δοκιμάσεις να κάνεις τις τομές σου και ό, τι βρέξει...
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να έχεις τελειώσει αυτά που είναι να δώσεις σε γενικές γραμμές και τώρα να σου λείπουν οι λεπτομέρειες. Το καλύτερο είναι ότι οι ιδέες σου αυτή την περίοδο έχουν μια πρωτοπορία και ιδιαίτερη πρωτοτυπία.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Υπάρχουν κάποιες βουβές αντιδράσεις από την πλευρά σου τις οποίες αν δεν βγάλεις στην επιφάνεια δεν θα μπορέσεις να αναλύσεις σωστά τις προθέσεις των άλλων. Για αυτό η λογική θα σε βοηθήσει στην προκειμένη φάση να τα ξεδιαλύνεις όλα.
Έρωτας: Μια κρυφή ερωτική επικοινωνία σου δίνει μεγάλη χαρά και παρόλο που ξέρεις ότι δεν είναι σωστό εσύ συνεχίζεις γιατί σε ευχαριστεί. Η ερωτική σου διάθεση είναι πολύ μεγάλη και κυρίως αν σχετίζεσαι με ένα πρόσωπο που είναι σοβαρό και πολύ ώριμο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες εναλλαγές οι οποίες σε βοηθάνε να κάνεις το τόλμημα που θέλεις έστω και εκ των έσω. Μόνο να μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα γιατί θα χάσεις κάποιες σημαντικές ευκαιρίες. Πάντως η οποιαδήποτε πληροφορία έχει και αυτή την χρήση της.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Η πολυδιάστατη προσωπικότητά σου θα σκαρφιστεί πολλά πράγματα για να πετύχει αυτό που θέλει, παρόλο που θα έχεις άγχος και θα βρεις πολλές δικαιολογίες σε περίπτωση που αποτύχεις. Θα σε βοηθήσουν οι φρέσκες και επαναστατικές ιδέες για να ξεφύγεις από το πρόβλημα.
Έρωτας: Έχεις μια σημαντική επικοινωνία η οποία σε βοηθάει να ξεπεράσεις τις φοβίες σου. Για αυτό να μην κάνεις πίσω σε μια κατάσταση η οποία σε πιέζει και σε αγχώνει. Αντίθετα να είσαι εκεί χωρίς νεύρα και με πολύ κατανόηση για το πρόσωπο που είστε μαζί.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνεις προσπάθειες για να ξεπεράσεις κάποια στριμώγματα τα οποία είναι πολύ σοβαρά για σένα. Αλλά ό, τι και να κάνεις τελικά θα βρεθεί λύση γιατί έχεις σπιρτάδα και δυναμικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχεις κάποιες αντιδράσεις σε ευαίσθητα θέματα που σε αγγίζουν σε συναισθηματικό επίπεδο γιατί δεν έχεις ξεπεράσει κάποιες καταστάσεις που σε έχουν πιέσει. Αλλά τελικά θα κυριαρχήσεις γιατί θα σου δοθεί η ευκαιρία να βάλεις την προσωπική σου ασφάλεια μπροστά.
Έρωτας: Έχεις μια ενέργεια περίεργη η οποία κυριαρχεί στο μεγαλύτερο ποσοστό στην ζωή σου. Πάνω που πιστεύεις ότι όλα τελειώνουν με το άτομο που είσαι μαζί κάτι πάει και ξαναγίνεται από την αρχή. Εσύ αν μέσα σου κρατήσεις σταθερές τις αξίες σου τίποτα δεν θα χαλάσει, απλά θα διαμορφωθεί η κατάσταση με στόχο να υπάρχει πάντα η αλήθεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κατά νου να δημιουργήσεις και να πετύχεις αυτά που έχεις βάλει σαν στόχο. Το μυαλό σου μπορεί να πετάει και να σε πηγαίνει πολύ μπροστά εσύ όμως χρειάζεσαι προσγείωση και θετική στάση.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Αναρωτιέσαι τι πρέπει να αλλάξει για να κάνεις κάτι που θα σε ευχαριστήσει και να είναι στα δικά σου μέτρα και σταθμά. Για αυτό μπορεί να βρεις περίεργες εναλλακτικές λύσεις που θα είναι πολύ όμως εύκολες και πρακτικές για σένα. Το σώμα σου χρειάζεται περιποίηση και πιθανόν να του δώσεις αυτή την ευκαιρία.
Έρωτας: Η διακριτικότητα που κινείσαι αυτή την στιγμή θα σου δώσει την ευκαιρία να διαχειριστείς κάποιες δύσκολες καταστάσεις οι οποίες δεν σου αφήνουν περιθώριο μερικές φορές για επικοινωνία. Εσύ όμως με τον τρόπο σου παίρνεις εμπειρίες που βοηθούν να καλυτερέψεις την σχέση σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Κινείσαι πολύ με την τρέχουσα πραγματικότητα για αυτό θα ενταχθείς πιο εύκολα σε όλα τα αναγκαστικά πλάνα που σε βάζουν μέσα σε όρια ακόμα και στα μικρά ψώνια. Το καλό είναι ότι έχεις δράση και αυτό σε ξεμπλοκάρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Η έντασή σου έχει φύγει και έχεις μια θαυμάσια διάθεση να περάσεις καλά και να ξεφύγεις από τα κοινά δεδομένα. Για αυτό μπορεί να κρατήσεις την ατομικότητά σου σε καλή κατάσταση και αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις.
Έρωτας: Η σχέση σου περνάει φάση μοναχικότητας τουλάχιστον από την πλευρά σου. Για αυτό μπορεί να μεροληπτήσεις και να μην έχεις αντικειμενικότητα. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να ρωτήσεις την καρδιά σου για να πετύχεις το καλύτερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν σημαντικές στιγμές στην ζωή σου που μερικές σου δίνουν την εντύπωση ότι μπορείς να τα καταφέρεις και άλλες σου αφαιρούν την πρωτοβουλία. Αποφάσισε τελικά με ποιο μέρος θέλεις να είσαι και άρχισε να πετάς τις αρνητικές πεποιθήσεις για να πετύχεις.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Χρειάζεται να κάνεις μια ιδιαίτερη επιλογή ή κίνηση που θα ανατρέψει κάθε παλιό δεδομένο. Πρέπει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για να μην πέσεις στην παγίδα του θύματος. Το καλό είναι ότι θα αναλάβεις πρωτοβουλίες οι οποίες θα σε βγάλουν από τα δύσκολα αλλά συγχρόνως χωρίς να χάσεις και την διπλωματία σου.
Έρωτας: Ο Παρθένος και Ιχθύς είναι άτομα που σε στριμώχνουν αρκετές φορές και δεν καταλαβαίνεις με ποιο τρόπο θα πρέπει να είσαι κοντά τους. Όμως θα κυριαρχήσει το ρομαντικό στοιχείο και θα κάνεις ό, τι μπορείς για να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που συνήθως σε μπλοκάρουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται, αν έχεις γεννηθείς τις πρώτες ημέρες, να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό αλλά συγχρόνως καλά θα κάνεις να μην περιπλέξεις τα οικονομικά σου με την σχέση σου γιατί μπορεί να γίνουν λάθη που δεν θα είναι εύκολο να τα πιάσεις με την πρώτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Αν έχεις αποφασίσει να κάνεις κάτι που θα βοηθήσει και τους γύρω σου, πιθανόν να σου αρέσει πολύ γιατί θα σε εκφράζει τόσο ώστε να θέλεις να βάλεις και άλλους στην ιδέα αυτή.
Έρωτας: Η προσωπικότητά σου μερικές φορές είναι πολύ επιβλητική και δείχνει ακριβώς αυτό που θέλεις. Για αυτό ένα άτομο που είναι πολύ κοντά σου αλλά διατηρεί χαμηλούς φιλικούς τόνους θα σου δείξει τι αισθάνεται για σένα με μια όμως διακριτικότητα η οποία μπορεί να μην σου αρέσει και πολύ αλλά τουλάχιστον σε καλύπτει σε ασφάλεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιο σχέδιο που μια θα θέλεις να το βάλεις σε ισχύ και μια όχι γιατί οι συνθήκες αλλάζουν και εσύ μερικές φορές φοβάσαι ότι θα χάσεις και το σταθερό που έχεις. Αλλά σήμερα η ανταπόκριση θα είναι καλή και μπορεί να πάρεις και μια γνώμη από ένα φίλο σου πολύ σοβαρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Η αφοσίωσή σου πάνω σε ένα θέμα που είναι κάπως δύσκολο θα σου δώσει την δυναμική που αναζητάς για να το ξεπεράσεις.
Έρωτας: Έχεις παραμείνει με τον δικό σου τρόπο σε κάποιες καταγραφές που μπορεί να μην έχουν σχέση με την πραγματικότητα του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Η προσήλωση σε ένα άτομο άνευ όρων θα σε κάνει να αποδείξεις τελικά την δύναμη της αγάπης που νιώθεις για αυτό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις στριμώγματα γιατί τώρα όλοι σε έχουν θυμηθεί και πιθανόν να μην μπορείς να ανταπεξέλθεις σε κάποια από αυτά. Η εμπιστοσύνη που θα δείξεις περισσότερο στον εαυτό σου θα είναι το σήμα κατατεθέν ότι θα τα καταφέρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχεις αφυπνιστεί σε πολλά πράγματα και κυρίως στο να αλλάξεις κάπως τα δεδομένα, αποφεύγοντας πλέον να λες συνέχεια «ναι». Το καλό είναι ότι δεν υπάρχουν σήμερα μεγάλες αντιφάσεις και αντιξοότητες και θα συμφωνήσεις με κάποια άτομα τα οποία είναι τελικά με το μέρος σου ενώ εσύ νόμιζες το αντίθετο.
Έρωτας: Ίσως να έχεις επαναστατήσει περισσότερο σε πράγματα που παλιά τα ανεχόσουν αλλά τώρα επειδή καλείσαι να κάνεις μια υπέρβαση κυρίως με Παρθένο θα δημιουργήσεις καινούργια δεδομένα τα οποία θα σου δώσουν καλύτερη κατεύθυνση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κανονίσει μια καλή συνάντηση και πιθανόν να αποδώσει περισσότερο αν πάτε με όπλα την θετικότητα και την αισιοδοξία που μερικές φορές αφήνετε έξω από το παιχνίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Αναγκαστικά προσγειώνεσαι και εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι γιατί με αυτόν τον τρόπο βλέπεις κάποια σημάδια διαφορετικά από αυτά που νόμιζες και μπορείς και υπολογίζεις μια εικόνα μεμονωμένη.
Έρωτας: Η κατάσταση που ίσως έχει δημιουργηθεί με ένα άτομο που ενώ μεν δεν ταιριάζετε καθόλου από την άλλη έχετε τρελή έλξη μπορεί να σε μπερδεύει γιατί δεν ξέρεις ακριβώς τα αληθινά σου αισθήματα. Ήρθε όμως η ώρα που πρέπει να τα μάθεις για να μην χάσεις την αυθεντικότητά σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις μεγαλύτερες ευκαιρίες από άλλες φορές αρκεί να υπάρχει ετοιμότητα να δημιουργηθεί από την πλευρά σου μια σωστή πληροφόρηση και μια μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Η συνολική εικόνα σου αντιλαμβάνεσαι ότι χρειάζεται κάπως να αλλάξει για να ανταποκριθείς καλύτερα στις εξωτερικές ανάγκες. Θα μιλήσει τελικά το μυαλό και η λογική.
Έρωτας: Έχεις πλέον διαθέσει όλον τον πολύτιμο χρόνο για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που σου κάνει το μεγάλο κλικ χωρίς να σημαίνει ότι η ανταπόκριση θα είναι ίδια όπως του Ζυγού που δείχνει ανησυχία και μερικές φορές και αλλάζει αποφάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Η στασιμότητα σε ένα οικονομικό θέμα θα τελειώσει γιατί θα καταλάβεις ότι για να πάρεις αυτά που θέλεις θα πρέπει να κάνεις συγκεκριμένες κινήσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν να ξεμπλοκάρεις.

astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share