Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ποια ζώδια ευνοούνται στον έρωτα την άνοιξη;;;

9 Απριλίου 2014
Ποια ζώδια ευνοούνται στον έρωτα την άνοιξη;;;

Τα ζώδια που ευνοούνται την άνοιξη στον έρωτα - Από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός
Θα μπορέσετε να κάνετε νέες γνωριμίες, νέες επαφές, θα περάσετε πάρα πολύ καλά. Η άνοιξη σάς πηγαίνει γάντι αφού είναι η εποχή που ξεκινά και με το ζώδιό σας έτσι κι αλλιώς. Όσοι από εσάς είστε ελεύθεροι θα μπορέσετε να κάνετε νέες γνωριμίες και θα αποφασίσετε επιτέλους ποια από όλες τις ευκαιρίες που υπάρχουν θα πρέπει να επιλέξετε, γιατί ουσιαστικά θα έχετε πάρα πολύ μεγάλη ερωτική επιτυχία και θα περάσετε πολύ όμορφα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Το 2014 είναι μια ιδιαίτερα σημαντική χρονιά για την πορεία των αισθηματικών σας... Θα γίνουν αλλαγές που ούτε καν τις φαντάζεστε, ενώ η συνεχόμενη ροή των εξελίξεων πολλές στιγμές θα σας ξαφνιάσει! Ξεκινώντας η νέα χρονιά, βρίσκεστε σε μια φάση που θέλετε να βρείτε το «λιμάνι» σας, στο οποίο θα ρίξετε άγκυρα και θα ακολουθήσετε μια πιο σταθερή αισθηματική πορεία. Αν είστε ήδη σε σχέση, πιθανότατα σκέφτεστε σοβαρά και το ενδεχόμενο του γάμου ή της συμβίωσης, ενώ αν δεν έχετε δεσμό τότε ένα άτομο ίσως σας ξυπνήσει το αίσθημα του να «νοικοκυρευτείτε». Ένας έρωτας μπορεί να προκύψει με κάποιον/α που συνεργάζεστε επαγγελματικά. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού -όπου θα παραμείνει μέχρι τον Ιούλιο- αλλά και οι δύο σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού δείχνουν ξεκάθαρα ότι θα γίνουν και σημαντικά ξεκαθαρίσματα στον τομέα των σχέσεών σας, γεγονός που θα σημαίνει συχνές αλλαγές στα πλάνα σας!

Δίδυμος
Η άνοιξη είναι η εποχή σας, μια περίοδος που θα περάσετε πάρα πολύ καλά, θα διασκεδάσετε , θα παίξετε. Ίσως να παίξετε και παραπάνω από ό,τι θα έπρεπε και χρειάζεται μια ηθική σε ό,τι αφορά στη συμπεριφορά σας, γιατί μπορεί να δείξετε υπερβάλλοντα ζήλο και να έχουμε... διπλές και τριπλές σχέσεις! Είναι μια περίοδος κατά την οποία θα διασκεδάσετε πάρα πολύ. Όσοι είστε ελεύθεροι έχετε μεγαλύτερες ευκαιρίες να περάσετε καλύτερα. Όσοι είστε σε σχέση, αν και λίγο κουρασμένοι, μένετε με τον σύντροφό σας - συνεχίζουν όμως να υπάρχουν κάποια προβλήματα στις επαφές σας. Ο έρωτας μπαίνει και πάλι δυναμικά στη ζωή σας και αρχίζετε πλέον να διεκδικείτε και να κατακτάτε νέες και πιο παλιές ερωτικές σας προσδοκίες. Σημαντικό ρόλο θα παίξει το γεγονός ότι θα δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα αισθηματικά σας, δεδομένου ότι το κλίμα σε όλους τους τομείς της ζωής σας θα είναι αρκετά πιο ανάλαφρο. Παίρνετε την κατάσταση στα χέρια σας, λοιπόν, και δημιουργείτε τις αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε τον τομέα των αισθηματικών σας. Ο Άρης θα παραμείνει στο ζώδιο του Ζυγού για επτά ολόκληρους μήνες (μέχρι τον Ιούλιο του 2014), χαρίζοντάς σας την ερωτική ορμητικότητα και τις στιγμές πάθους που θα εκτοξεύσουν τη λίμπιντό σας στα ύψη! Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στα αισθηματικά σας, θα υπάρξουν γρήγορες ερωτικές εξελίξεις, θα έχετε αλλαγές και θα εκπληρώσετε νέα και παλιά ερωτικά σχέδια. Το πιο ουσιώδες όμως είναι ότι θα τολμήσετε αυτό που φοβόσασταν μέχρι τώρα (ό,τι κι αν είναι αυτό), γεγονός που θα σας απελευθερώσει και θα σας βοηθήσει να νιώσετε αισθηματική εκπλήρωση.

Λέων
Τα Λιοντάρια θα περάσουν αρκετά καλά αυτή την περίοδο ερωτικά και θα μπορέσουν να ανανεωθούν, να παίξουν και να διασκεδάσουν αλλά και να κάνουν πολλές νέες γνωριμίες. Εξάλλου πάντα καταφέρνουν και περνούν καλά ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Είναι, λοιπόν, μια περίοδος δύσκολη η οποία όμως σας ανανεώνει και σας βοηθά να ζήσετε όμορφες καταστάσεις. Όσοι είστε σε σχέση θα βελτιώσετε την καθημερινή επαφή σας, ενώ οι ελεύθεροι θα δυσκολευτούν αν ψάχνουν κάτι σταθερό. Όσοι πάλι θέλετε να παίξετε και να περάσετε την ώρα σας, από τα τέλη Μαρτίου και μέχρι τα μέσα Απριλίου είναι η στιγμή σας! Τότε θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για ερωτική ανανέωση, για νέες γνωριμίες αλλά και για δημιουργία ή και σταθεροποίηση ενός αισθηματικού δεσμού. Τώρα θα ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι είναι αυτό που σας ικανοποιεί, τι αξίζει να παραμείνει κοντά σας και θα θέσετε νέους στόχους για τα ερωτικά σας! Δεν θα λείψουν βέβαια οι αιφνίδιες αλλαγές αλλά και οι ξαφνικές ερωτικές εκπλήξεις που θα σας δώσουν ικανοποίηση αλλά και επιβεβαίωση! Ένα όμορφο διάστημα ξεκινά από τις 5 Μαρτίου οπότε η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Σε αυτή την χρονική περίοδο θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την αισθηματική σας ζωή και να νιώσετε κάποιας μορφής ικανοποίηση. Οι ερωτικές σας προσδοκίες μπορούν να γίνουν πραγματικότητα την περίοδο του Αυγούστου, και πιο συγκεκριμένα από τις 12 του μήνα και μετά που η Αφροδίτη θα είναι στο δικό σας ζώδιο.

Τοξότης
Τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά για εσάς. Είστε οι πιο τυχεροί αυτής της περιόδου. Ο Δίας είναι στον 7ο ηλιακό σας Οίκο, ενώ ο Κριός που έρχεται στο ζώδιό σας στις αρχές Απριλίου θα σας βοηθήσει για να μπορέσετε να κυριαρχήσετε ερωτικά και σεξουαλικά, να κάνετε νέες επαφές και να περάσετε υπέροχες στιγμές με το έτερόν σας ήμισυ. Ακόμα είστε ευνοημένοι για να κάνετε μια καινούρια γνωριμία, που πραγματικά θα σας ενθουσιάσει, κατά πάσα πιθανότητα με ένα πρόσωπο το οποίο δεν θα περιμένατε με τίποτα ότι θα σας πρόσεχε! Είναι μια πολύ καλή περίπτωση. Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια περίοδο γεμάτη από «πικάντικες» ερωτικές εξελίξεις και ξαφνικές αισθηματικές περιπέτειες! Δεν θα λείψουν και οι στιγμές που θα αιφνιδιαστείτε είτε από τον άνθρωπο που είναι δίπλα σας είτε από την κατάσταση που θα κυριαρχεί στα αισθηματικά σας. Φροντίστε, λοιπόν, να μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις επιλογές σας και προστατέψτε συναισθηματικά τον εαυτό σας από τις εσφαλμένες κρίσεις (ιδιαίτερα αν γεννηθήκατε γύρω στις 25-28 Νοεμβρίου)! Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού -μέχρι τις 25 Ιουλίου- θα δώσει ώθηση σε μια πολύ ενεργή κοινωνική ζωή, γεγονός που θα βοηθήσει εσάς που δεν έχετε σχέση να κάνετε αρκετές νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αν διατηρείτε μια σχέση, θα μπορέσετε μαζί με τον σύντροφό σας να βάλετε σε εφαρμογή τα κοινά σας σχέδια... Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης -συγκεκριμένα από τις 3 ως τις 28 Μαΐου-, θα είναι γεμάτος από ερωτικές εκπλήξεις που θα σας αναζωογονήσουν. Η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Κριού, πραγματοποιώντας όψη συνόδου με τον Ουρανό -κοντά στις 15 Μαΐου- και τότε μπορείτε να περιμένετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή μια ξαφνική ευχάριστη εξέλιξη στη σχέση σας (ιδιαίτερα αν γεννηθήκατε κοντά στις 4 ως 6 Δεκεμβρίου)! Τον ίδιο μήνα, θα δέχεστε και την υποστήριξη του Ερμή, που θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων.

Υδροχόος
Τα πράγματα είναι πολύ θετικά για το ζώδιό σας, καθώς φαίνεται ότι μπαίνετε σε μια περίοδο ανανέωσης αλλά και αλλαγών στα ερωτικά σας. Πιθανόν κάποιοι από εσάς να χωρίσετε, πιθανόν να μπείτε σε μια παράλληλη σχέση. Έχετε κάποια πρόσωπα στο περιβάλλον σας που δείχνουν ότι ενδιαφέρονται για εσάς, οπότε κοιτάξτε τι γίνεται γύρω σας. Φαίνεται πως υπάρχουν ορισμένοι που θα ήθελαν να κάνουν κάτι μαζί σας, οπότε δείτε τις δυνατότητές σας. Αν τώρα έχετε σχέση, υπάρχει μια βαρεμάρα και μια έλλειψη ενδιαφέροντος. Όμως αυτό θα διορθωθεί προς τα τέλη Μαΐου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω δημιουργεί ένα κρυφό και παρασκηνιακό κλίμα στην ερωτική σας ζωή. Μέχρι τον Μάρτιο θα μπορέσετε με κάποιον τρόπο να διαλευκάνετε τόσο τα αισθήματα τα δικά σας όσο και του αγαπημένου σας. Ένα όμορφο ερωτικό διάστημα ξεκινά για εσάς από τις 5 Μαρτίου ως τις 4 Απριλίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας! Θα έχετε το δυναμισμό να πάρετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να γεφυρώσετε το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και σε έναν σημαντικό άνθρωπο της ζωής σας. Επιπλέον, αν δεν έχετε σχέση, ο έρωτας μπορεί να προκύψει με ένα άτομο που σας χαρίζει χιλιομετρική απόσταση ή ηλικιακή διαφορά. Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού μέχρι τον Ιούλιο του 2014 θα σας κρατά σε εγρήγορση σε επικοινωνίες και φλερτ.

Ιχθύες
Τα αγαπημένα ψαράκια βρίσκονται σε μια φάση βελτίωσης. Άλλωστε ο Μάρτιος είναι και ο κατεξοχήν μήνας σας. Περνάτε πολύ καλά, διασκεδάζετε με φίλους και γνωστούς και μέσα από τις φιλίες που θα κάνετε θα μπορέσετε να γνωρίσετε νέα πρόσωπα που θα σας προσεγγίσουν ερωτικά. Όσοι έχετε ήδη μια σχέση σαφώς την ανανεώνετε και περνάτε τέλεια. Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα αισθηματικά σας από εδώ και στο εξής. Ακόμα κι αν η νέα χρονιά σάς βρήκε αρχικά σε φάση μοναξιάς, είναι βέβαιο ότι πριν από το καλοκαίρι... θα έχετε αποκατασταθεί! Ο έρωτας για εσάς που δεν έχετε βρει ακόμα το ταίρι σας μπορεί να προκύψει μέσα από μια φιλία ή από τον κοινωνικό σας κύκλο! Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού και μέχρι τον Ιούλιο του 2014 σάς ξυπνά πολύ ερωτικά ένστικτα και πυρπολεί με πάθος την ερωτική σας ζωή! Πολλές φορές ο πόθος σας θα είναι ασυγκράτητος. Αν είστε ήδη σε σχέση, υπάρχουν οι ευκαιρίες για να δεθείτε ακόμα περισσότερο με τον σύντροφό σας. Η υπόθεση γάμος, οικογένεια και παιδί είναι μέσα στο «μενού» αυτής της χρονιάς. Όσο για εσάς που αναζητάτε μια σχέση, είναι δεδομένο ότι θα βρεθεί ο έρωτας που θα καλύψει τα κενά σας! Ο Κρόνος από το ζώδιο του Σκορπιού σάς βοηθά να βάλετε σταθερές βάσεις στα προσωπικά σας σχέδια! Εσείς που έχετε γεννηθεί στις 22 ως τις 26 Φεβρουαρίου, θα χρειαστεί να είστε πιο συγκρατημένοι στα αισθηματικά σας. Ο Ποσειδώνας από το ζώδιό σας σάς κάνει πολλές φορές να ξεφεύγετε από την πραγματικότητα και να εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις, αδυνατώντας να αντικρίσετε την αλήθεια! Ένα από τα πιο ερωτικά διαστήματα της χρονιάς για εσάς είναι η περίοδος από τις 5 Απριλίου ως τις 3 Μαΐου που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΖΩΔΙΑ & ΑΣΤΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share