Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 21 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει;

21 Ιανουαρίου 2021 01:47
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 21 Ιανουαρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 21 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, επιτέλους η σημερινή ημέρα, μέσα από συγκυρίες, γεγονότα και εξελίξεις, θα σου δώσει την σιγουριά και την ασφάλεια, που αναζητούσες εδώ και καιρό! Μπορείς μέσα από διαπροσωπικές συναναστροφές και επαφές, να πείσεις τους συνομιλητές σου και να προσαρμοστούν στις δικές σου γνώμες και απόψεις! Αν πιστεύεις πως μέχρι τώρα, έδειξες υπερβολική υπομονή και ανεκτικότητα σε κάποιες συμπεριφορές, σήμερα ήρθε η στιγμή να βγεις εσύ από πάνω!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, ετοιμάσου να λάμψεις σήμερα, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο! Είσαι φανερά ενθουσιώδης, παθιασμένος, ορμητικός και έτοιμος για δραστηριότητα και νέα ξεκινήματα! Προσοχή όμως, διότι μπορείς πολύ εύκολα να παρασυρθείς από τον αυθορμητισμό σου και τον παρορμητισμό σου, αλλά και την τάση σου να επιβάλλεσαι και να απαιτείς, σε συναισθηματικά ξεσπάσματα, που θα προκαλέσουν καυγάδες και διαφωνίες, χωρίς κάποιο ουσιαστικό λόγο!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή μέρα χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή, ιδίως όσον αφορά προσδοκίες, ελπίδες, εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις σε διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Οφείλεις τώρα να μην παρασύρεσαι από συναισθηματικές εκδηλώσεις και μεγάλα λόγια που ακούς, γιατί πολύ πιθανόν κάποιοι άνθρωποι να σε απογοητεύσουν, να σε εκμεταλλευτούν ή να αποδειχθεί πως υποκρίνονταν! Βάλε όρια στην δοτικότητα και την εμπιστοσύνη που μοιράζεις!

Καρκίνος

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, είσαι πραγματικά στα καλύτερα σου! Κοινωνικοποιείσαι, λειτουργείς για το κοινό καλό και ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι, παρά για τον ίδιο σου τον εαυτό! Παρά την σημερινή ανιδιοτελή σου συμπεριφορά, θα έχεις και ανταμοιβή από τους άλλους, παρόλο που δεν θα την ζητήσεις καν! Γενικά, η ημέρα χαρακτηρίζεται από όμορφες στιγμές με τους φίλους σου, ανέλπιστες εξελίξεις και θετικές εκπλήξεις!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα μπορεί να είναι μία κουραστική ημέρα, γεμάτη ευθύνες και πρακτικά ζητήματα, που σε αγχώνουν! Μέσα όμως από αυτήν την κουραστική πλευρά της ημέρας, θα έρθουν ευκαιρίες, που θα σου δώσουν την δυνατότητα να διορθώσεις και να βελτιώσεις κατά πολύ την κοινωνική σου υπόσταση και εικόνα! Δεν σε τρομάζουν πια οι δυσκολίες και αναποδιές, αφού θα λειτουργήσουν ιδιαίτερα θετικά για σένα στο τέλος, προκαλώντας τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, ξεπερνώντας τες!

Παρθένος

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, ξυπνάς με χαμόγελο και σίγουρα μέχρι το βράδυ, η διάθεση σου θα γίνεται όλο και καλύτερη, λόγω γεγονότων και συγκυριών! Μπορείς να αναμένεις, ευχάριστες ειδήσεις και μηνύματα, που θα σου δώσουν χαρά, αισιοδοξία και ευκαιρία να πετύχεις πολλούς από τους υψηλούς σου στόχους!

ζώδια 21 Ιανουαρίου

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή ημέρα, είναι αυτή, που μέσα από συναναστροφές, θα σου δείξει ποιοι αξίζουν να είσαι στην ζωή σου και ποιοι όχι! Ορισμένες διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, θα έχουν μία αινιγματική διάθεση, που σου κινεί το ενδιαφέρον, αλλά ταυτόχρονα αυξάνει την καχυποψία σου και την ανασφάλεια σου! Θα πρέπει λοιπόν να παραμείνεις επιφυλακτικός και να αφήσεις να περάσει αρκετός χρόνος, πριν βεβαιωθείς ποιες πραγματικές προθέσεις των άλλων και αν πρέπει επενδύσεις πάνω τους!

Σκορπιός

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, καταφέρνεις να βάζεις οριστικό τέλος στα μπερδέματα που ταλαιπώρησαν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Κάνε τα ξεκαθαρίσματα σου και κάνε εσύ την επιλογή, για το ποιοι θα έχουν προτεραιότητα στην ζωή σου και ποιοι αξίζουν όντως την εμπιστοσύνη και την παρέα σου! Ίσως αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις αναποφασιστικότητα από κάποιους τώρα, αλλά εσύ μην παρασύρεσαι από δήθεν και ανόητες δικαιολογίες που θα σου πουν!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα διαπιστώσεις πως δεν είναι τελικά εύκολη υπόθεση η… καθημερινότητα. Νιώθεις πως οι γύρω σου απομακρύνονται συναισθηματικά από σένα, ενώ οι πρακτικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες αυξάνονται όλο και περισσότερο! Μην αγχώνεσαι όμως! Η σημερινή ημέρα, είναι σαφώς μία ωφέλιμη ευκαιρία, να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να φροντίσεις το σώμα σου, την ξεκούραση σου και την εμφάνιση σου!

Αιγόκερως

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, ετοιμάσου για την απόλυτη καλοπέραση! Μπορείς να αναμένεις πολλές στιγμές με καλή παρέα, θα απολαύσεις γέλιο και χαρά! Θα αναζητήσεις την επιβεβαίωση από τους άλλους και φυσικά θα το καταφέρεις εύκολα, λόγω της εντυπωσιακής σου προσωπικότητας και της λάμψης σου! Έχεις όλη την προσοχή και τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου! Ζητήματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα, γι’αυτό καιρός να προωθήσεις τα σχέδια σου!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα είσαι αρκετά πιο ευαίσθητος, τρυφερός και σαφώς πιο ανοιχτός σε κάθε είδους συναισθηματική προσέγγιση, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Το ενδιαφέρον σου ωστόσο, επικεντρώνεται στο οικογενειακό περιβάλλον και στους δικούς σου, κοντινούς σου ανθρώπους! Κατά την διάρκεια της ημέρα, μία χαρούμενη είδηση θα έρθει, μέσα από ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα, η οποία θα αφορά το σπίτι και την οικογένεια! Το μόνο που πρέπει σήμερα να προσέξεις, είναι τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα!

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα γίνεσαι σαφώς πιο κοινωνικός, δημοφιλής και ασχολείσαι με διαπροσωπικές επαφές! Σίγουρα θα νιώσεις την κοινωνική σου ζωή, να ανανεώνεται, όμως αυτό δεν πρέπει να σου «δώσει θάρρος» και να ξεφύγεις από τα όρια! Απέφυγε λοιπόν κουτσομπολιά, ψέματα και την τάση σου να παίρνεις τις μετρητοίς ό,τι σου λένε και να αντιδράς! Αν δεν παρασυρθείς από τις σκέψεις της στιγμής, θα ζήσεις σίγουρα μία απόλυτα ευχάριστη ημέρα!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share