Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός από την Άση Μπήλιου: "Τις επόμενες μέρες θα υπάρχει μία αστάθεια"

Οι προβλέψεις της έμπειρης αστρολόγου

20 Ιανουαρίου 2021 15:23
Συναγερμός από την Άση Μπήλιου:

Ζώδια σήμερα: Η Σελήνη πρόκειται να προκαλέσει μεγάλη αστάθεια, σύμφωνα με όσα είπε η Άση Μπήλιου, το πρωί της Τετάρτης (20/01), μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Επίσης η Λίτσα Πατέρα τόνισε ότι έρχονται απρόβλεπτες συνέπειες από σοβαρά γεγονότα.

Συγκεκριμένα η έμπειρη αστρολόγος ανέφερε ότι «η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας αλλά τις περισσότερες ώρες είναι σε φάση κενής πορείας δημιουργώντας αστάθεια. Σήμερα ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό δημιουργεί μεγαλύτερο ηλεκτρισμό στην Ατμόσφαιρα κάνοντας μας νευρικούς, βιαστικούς και απρόσεκτους».

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άση Μπήλιου

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει;

Ενώ, πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου αν ανήκεις στα τρία ζώδια, όπου το 2021 η τύχη θα είναι με το μέρος τους.

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα με την Σύνοδο Άρη-Ουρανού, θα πρέπει να προσέχεις λίγο παραπάνω τα κεκτημένα σου, αφού θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές και δυσάρεστες αλλαγές, που πιθανόν να φέρουν απώλειες! Μάθε να ακούς και να σέβεσαι, αυτά που έχουν να πουν και οι άλλοι και να μην πεισμώνεις μόνο για να επιβάλλεις την γνώμη σου!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, με την Σύνοδο Άρη-Ουρανού, πρόσεχε πολύ την συμπεριφορά σου, τον παρορμητισμό σου, την οξυθυμία σου και τις εκρήξεις σου σε όλες τις σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου, αλλά και στις συζητήσεις σου. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και να σκέφτεσαι πολύ πριν από κάθε σου δραστηριότητα!

Δίδυμοι

Αρκετά τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και η εσωτερική ένταση σήμερα φίλε Δίδυμε, λόγω της Συνόδου Άρη-Ουρανού! Επανέρχονται άγχη, φοβίες και νευρικότητα, λόγω κάποιων ξαφνικών συγκυριών και ανατρεπτικών καταστάσεων! Προσπάθησε οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου, να προστατευτείς από κουτσομπολιά και να μην δίνεις αφορμές για σχόλια!

Καρκίνος

Πολύ προσοχή χρειάζεται στην συμπεριφορά σου, ιδίως στις επικοινωνίες και τις επαφές σου με τους φίλους σου, αγαπητέ Καρκίνε! Με την Σύνοδο Άρη-Ουρανού, περιόρισε οπωσδήποτε την οξυθυμία σου, ό,τι κι αν συμβεί, όποια συμπεριφορά κι αν αντιμετωπίσεις και κάνε όσο πιο πολύ υπομονή μπορείς!

Λέων

Φίλε Λέοντα, να είσαι πολύ προσεκτικός σήμερα, λόγω της Συνόδου Άρη-Ουρανού, ώστε να μην εκτεθείς και να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα, που τόσο καιρό έχτιζες! Η πορεία των σταθερών σου σχέσεων και τομέων της ζωής σου θα κινδυνεύσει, αν δεν φερθείς με σύνεση, αυτοσυγκράτηση και λογική, απέναντι σε ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, λόγω της σημερινής Συνόδου Άρη-Ουρανού, το παρακάνεις μάλλον με τις επαναστατικές και ριζοσπαστικές σου κινήσεις, με αποτέλεσμα να φέρεσαι επιπόλαια και να έχεις άσχημες συνέπειες ιδίως σε επαφές, επικοινωνίες, γνωριμίες, ειδήσεις και μηνύματα. Προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου όταν επικοινωνείς και πολύ προσεκτικός στη οδήγηση!

ζώδια 20 Ιανουαρίου

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με την Σύνοδο Άρη-Ουρανού, θα βγάλεις στην επιφάνεια ότι θυμό, νεύρα και παράπονα, κρατούσες μέσα σου τόσο καιρό! Προστάτεψε τον εαυτό σου, την ψυχική σου ηρεμία και κυρίως τις σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σου σχέσεις, από συναισθηματικές εκρήξεις, επιθετικότητα, ζηλοφθονία και παραλογές απαιτήσεις.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή Σύνοδος Άρη-Ουρανού, θέλει υπερβολική προσοχή από μέρους σου, γιατί θα πλήξει με ανατροπές, ξαφνικά γεγονότα και απρόσμενες αλλαγές, τις σημαντικές δια σένα διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Απέφυγε λοιπόν οπωσδήποτε παράλογες αντιδράσεις, ξεσπάσματα και εκρήξεις, γιατί πιθανόν να σου φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείς.

Τοξότης

Μετρίασε την βιασύνη κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας, αλλά και τις εκρήξεις σου στο άμεσο περιβάλλον σου, ώστε να αποφύγεις λάθη και αρνητικές συνέπειες. Επιπλέον, αγαπητέ Τοξότη, φρόντισε με την Σύνοδο Άρη-Ουρανού να ξεκουράζεσαι επαρκώς και να φροντίζεις τον εαυτό σου!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με την Σύνοδο Άρη-Ουρανού, μην παρασύρεσαι στην τάση σου για επιπόλαια και ανώριμα αντιδραστική συμπεριφορά σου στην κοινωνική σου ζωή, αλλά και σε όλες σου τις συναναστροφές, γιατί ενδεχομένως να δημιουργήσεις ρήξεις που θα αμαυρώσουν την καλή σου φήμη.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, με την Σύνοδο Άρη-Ουρανού, απέφυγε συναισθηματικές εκρήξεις, υπερβολικούς τσακωμούς και παράλογες επαναστατικές συμπεριφορές στον χώρο του σπιτιού και στην οικογένεια. Μην προκαλείς προβλήματα και ρήξεις σε συγγενικές σχέσεις και με τους ανθρώπους που είναι χρόνια δίπλα σου και σε αγαπούν, γιατί οι μέρες αυτές είναι κρίσιμες.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, πρόσεχε πολύ στις κοινωνικές σου επαφές και συζητήσεις, γιατί είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθη λόγω απροσεξίας ή βιασύνης με την Σύνοδο Άρη-Ουρανού! Προσπάθησε να μην κάνεις λάθη στα μηνύματα που στέλνεις και κυρίως μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα!

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share