Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021

«Απρόβλεπτος κεραυνοβόλος έρωτας γι' αυτά τα ζώδια» - Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα (Video)

Ποιοι θα «χτυπηθούν» από τα βέλη του

11 Ιανουαρίου 2021 13:17
«Απρόβλεπτος κεραυνοβόλος έρωτας γι' αυτά τα ζώδια» - Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ζώδια σήμερα: Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου έκρουσε καμπανάκι για απρόβλεπτους κεραυνοβόλους έρωτες που θα χτυπήσουν με τα βέλη τους συγκεκριμένα ζώδια, ενώ αναφέρθηκε και στο διπλό πρόσωπο που παρουσιάζει σήμερα η Δευτέρα. Επίσης, ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις προβλέψεις της νέας εβδομάδας (11-17/01) για όλα τα ζώδια και προειδοποίησε.

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα:

Ανατριχιαστική επιβεβαίωση για την Λίτσα Πατέρα: Από τον Νοέμβριο είχε προβλέψει πυροβολισμούς στις ΗΠΑ στις αρχές του 2021!

Το πρωινό της 9ης Νοεμβρίου 2020 η Λίτσα Πατέρα μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη, σύμφωνα, με αστρολογικές προβλέψεις για τα όσα θα γινόντουσαν τον Ιανουάριο του 2021 στην Αμερική.

Συγκεκριμένα, η αστρολόγος εξήγησε γιατί υπάρχει φόβος για το τι θα συμβεί στις 20 Ιανουαρίου 2021 σε σχέση με την Αμερική και την ορκωμοσία του νέου Προέδρου.

«Μου έχει κάνει εντύπωση η 20η Ιανουαρίου 2021 (σ.σ. ο Τζο Μπάιντεν ορκίζεται ως ο 46ος πρόεδρος των Η.Π.Α.). Είναι μία μέρα τόσο εκρηκτική. Φοβάμαι ότι κάτι πολύ σημαντικό θα είναι. Δεν ξέρω… Είναι πυροβολισμοί; Μια πολύ εκρηκτική μέρα είναι για την Αμερική, οπότε ας το φυλάξουμε αυτό. Φοβάμαι και εύχομαι να μη βγω αληθινή, ότι δεν θα είναι απλώς διαδηλώσεις. Εκρηκτική θα την πω. Ειδικά αυτή η μέρα που είναι η ορκωμοσία μου έκανε τόσο εντύπωση που φοβάμαι ότι κάτι θα γίνει»., ανέφερε η αστρολόγος.

Φαίνεται, πως οι εξελίξεις ήρθαν να προλάβουν ακόμη και τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share